Free5tyler Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Jak można sprawdzić prawidłowość dziaania karty sieciowej jak i również jej wydajność. Podajcie nazwę programu itp. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Karty sieciowej???Pierwszy raz słysze że jest jakiś program do sprawdzania wydajności karty sieciowej ale może jestem niedokształcony:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 tzn. niektore karty maja takie oprogramowanie.ale niektore;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 też się kiedyś zastanawiałem bo niektóre sieciówki mają lipne komponenty i mogą pracować woniej, w końcu czymś się różni 3COM od noname. nie sprawdzisz tego bo musiałbyś być pewien, że łącze masz szybsze lub równe szybkości sieciówki i wtedy test przesyłu danych i przeliczyć czas i dane na kilobity na sekundę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 co najwyzej mozna sprawdzic jej przepustowosc - SiSoft Sandra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 mozesz dac pinga na jkis komputer w sieci nie jest to zadna wyrocznia ale zawsze cos ;) jak masz ping caly czas taki sam ... znaczy ze jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 chym olie mi sie zdaje możesz sprawdzić poprawność za pomocą programu dołączonego do kart surecom :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FubaF Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Karty sieciowej???Pierwszy raz słysze że jest jakiś program do sprawdzania wydajności karty sieciowej ale może jestem niedokształcony:) Moja sieciowka LG ma jakies tam oprogramowanie do robienia testow ale nigdy sie tym nie bawilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 nie da się ot tak sobie sprawdzić siecióki bo nigdy nie wiadomo czy spowalnia sieciówka czy sama sieć. to jest problem. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 a gdyby tak zbudowac (moze juz ktos to zrobil ???) cos na "ksztalt i podobienstwo" emulatora i ping'owac bez fizycznego podlaczenia do sieci/drugiego kompa ? odrazu mowie ze temat jest dla mnie obcy jesli chodzi o siec i elektronike (zaawansowana) ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free5tyler Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 A czy wypalił by taki tryk, że podłączm skrętke lub BNC od jednej karty do drugiej, przy czym obie mam w jednym PC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...