mario44562 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Witam, posiadam głośniki z firmy Creative a dokładnie "Creative Inspire 4.1 4400" i mam taki problem, nie działaja mi głośniki tylnie, subufer(nie wiem jak to sie pisze :D ) i 2 przednie działaja(wydobywa sie głos) lecz z dwóch tylnich już nie :( szukalem w google i wszedzie sterow i nie bylo, niestety, prosilbym o szybka pomoc jezeli to mozliwe, oto screen menadzera urzadzen z kontrorelami dzwieku jezeli pomoze [/img] http://img51.imageshack.us/img51/2695/beztytuunic.jpg gdy podlaczylem glosniki dodalo sie tam Avnex Virtual Audio Devica(pierwsza pozycja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Standardowo dzwiek jest stereo wiec zawsze beda grac tylko przednie + sub. Chcac miec glos na pozostalych glosnikach trzeba poczytac np. google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...