piorunek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 moze ktoś by wyjaśnił lub podpowiedział co psuje biosy biosy w pytach moze jakieś sugestje mam już drugą płytę z nforce 2 i w każdej znikł bios bez niczego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Przy wysokich FSB (>220) moze sie uszkodzic BIOS lub gdy zabraknie pradu w trakcie wyswietlania komunikatu ze zachowywane sa ustawienia i zeby nie wylaczac komputera. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 wczoraj kreciłem i juz miałem zapisywac ustawienia a tu .. zwis biosu, nie reagował bios na nic. musiałem reseta zarzucic ale naszczescie jeszcze nie widze zeby cos sie z<span style="color:red;">[ciach!]</span>...ło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 na epoxie to norma - kilka razy tak miałem, innym razem zwis na post - tylko start z insertem pomaga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 A mi w pewnym momencie nic nie pomoglo i A2 poszedl do serwisu. Nie doszli co sie stalo i dostalem nowke na A3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 A mi jakos nic sie nie chce spier....zepsuc 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 mi sie zawiesil w biosie jak zrobilem o/c mojego antka na 2800XP na 1,85v i to bylo za malo dla niego i zwis....ale reset pomogl :] jakby co to mam 8k9al Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...