Morcin Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Witam! Mam internet od Neostrady 1mb/s . Gdy ktoś dzwoni albo ja , a korzystam z internetu , zrywa połączenie . Jest to dośc denerwujące , znajomy powiedział mi że zle mam połączone kable , więc zrobiłem zdjęcie . Proszę o pomoc , jeśli mam zle podłaczone kabelki , prosze o wytłumaczenie co i jak . Zdjecie: Imageshack - dsc01318m.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Proponuję zajrzeć do instrukcji obsługi (o jednym ważnym elemencie zapomniałeś). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 A gdzie filtr? AFAIR instrukcja z Liveboxa jest ilustrowana, zajrzyj do niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morcin Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Niestety zgubiłem instrukcje , ale już podłączyłem filtr i teraz bezproblemowo działa , dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...