Skocz do zawartości
ssound

Creative ti 4200 - gdzie mozna kupić w necie?

Rekomendowane odpowiedzi

No ile za tego creativa i dlaczego tak drogo?

Widze ze nieźle ją meczysz :D ile w 3d marku 2001?

A co do tego winfasta to zaznaczałem ze BOX bo w oemie ma słaby wiatrak tylko, nie ma radiatorów i <span style="color:red;">[ciach!]</span> wie jak to sie bedzie sprawowac/podkrecać bo napewno gorzej niz ten boxowy z pięknym chłodzeniem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ile za tego creativa i dlaczego tak drogo?

Widze ze nieźle ją meczysz  :D  ile w 3d marku 2001?

A co do tego winfasta to zaznaczałem ze BOX bo w oemie ma słaby wiatrak tylko, nie ma radiatorów i <span style="color:red;">[ciach!]</span> wie jak to sie bedzie sprawowac/podkrecać bo napewno gorzej niz ten boxowy z pięknym chłodzeniem  :)

W 3Dmarku2001 na sprzecie z podpisu wyciagam 14000 z malym haczykiem (max mialem okolo 14150). A co do karty to jestem otwarty na propozycje i moglibysmy to zalatwic przez ALLEGRO (jestem raczej sprawdzonym sprzedawca-mam 41pkt.). Jak cos to piszcie maile moge wam podeslac zrzuty z wynikami z 3Dmarka i innymi duperelami, cyfrowki nie mam wiec fotek karty nie bedzie. Karta ma cos kolo 2m-cy jak nie mniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taka karte na sprzedaz :twisted:

Widze ze ja kręcisz. Mam pytanie. Jestem posiadaczem dokładnie tej samej karty (pamięci Hynix 3.6 ns). Pamieci u mnie idą na 620 Mhz, ale rdzeń tylko na 280 Mhz. Zmieniałeś chłodzenie czy zostawiłes standardowe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taka karte na sprzedaz :twisted:

Widze ze ja kręcisz. Mam pytanie. Jestem posiadaczem dokładnie tej samej karty (pamięci Hynix 3.6 ns). Pamieci u mnie idą na 620 Mhz, ale rdzeń tylko na 280 Mhz. Zmieniałeś chłodzenie czy zostawiłes standardowe?

U mnie idzie tak na standardowym, nie robilem zadnych modyfikacji, bo wiedzialem, ze bede ja sprzedawal. Co do pamieci to zalozylem na nie radiatorki (tak tylko zeby sprawdzic na ile pojda-zmontowalem prowizorke, bo nie chcialem ich na stale przyklejac) i z radiatorkami poszly na 640.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...