Jodlasty Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Jak długo czekaliście na założenie DSL po złożeniu podania w naszej "ukochanej" telekomunie Ja złożyłem podanie 19,05,03 i jeszcze musiałem sobie tel. u nich założyc bo inaczej sie nie da kurde Powiedzieli mi ze max 3 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 hehe 2 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-kosik- Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ja 5 dni na neo ;) dzisiaj mi zalozyli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 No już jest 22,05,03 a jeszcze nikt nie dzwonił do mnie kurde!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ja od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem neostrady plus :P Tpsa sama od siebie zadzwoniła i zaproponowała tę usługę. :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 bo pewnie miałeś SDI i dlatego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 bo pewnie miałeś SDI i dlatego A właśnie SDI nie miałem!! SDI miałem zamówione i przyszło mi pismo że nie da rady. A po 2 tyg. zadzwonili do mnie czy nie chca neostrady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 24.04.2003 podpisana umowa. dzisiaj telefon do nich i standardowa rozmowa: -dobry kiedy neostrada bedzie? -a umowa podpisana? -tak, 24.04.2003 -moze w przyszlym tygodniu WEZCIE MNIE QRWA TRZYMAJCIE BO JA TAKICH GNOI ROZ<span style="color:red;">[ciach!]</span>.LE!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 No zaczynam się denerwować do jutro zbieram kaske od ludków A do tej pory nie zadzwonili do mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a które DSL brałeś- bo ja też się zastanawiam czy tego nie <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> ale nie chcę wieczność czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja to 512 zamówiłem widze ze mało ludzi zamawia DSL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...