Mar95P Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Niestety nie ma szans z tym gościem (odkop stulecia) http://forum.purepc.pl/topic/18486-najbrutalniejsza-gra-w-historii/?p=3819000 A co do tej A4tech - klawiatura ma działać, a nie wyglądać, więc jeśli po dwóch latach blokują się klawisze i trzeszczy obudowa, to co Ci po wyglądzie, jak zostajesz z badziewiem na biurku. Ooo fakt.. tego nie pobije... :D Co do klawy.. Klawisze działają i to nie jest tak, że nie idzie go wcisnąć czy że nie nie chce odbić. Spacja i Shift wymagają po prostu szczególnego traktowania i przyciskania jak najbliżej środka klawisza :) Ogólnie masz racje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samboo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 A jak bardzo ona ma byc podswietlona? Tak każdy klawisz czy np pojedyncze paski dla bajeru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atanor Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Czy Natec Medusa 2 Backlight ma stopniowane podświetlenie? W ogóle jak się sprawdza, nie blokują się klawisze? Czy klawisze są płaskie czy lekko wklęsłe? Edytowane 18 Września 2013 przez atanor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriej20 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Ja polecam X-Power Klawiatura XP 2050 EL Slim bedzie super świecić ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyranxp Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Przyłączam się do prośby, jaką polecacie w cenie do 100 zł (może 150 zł) w miare płaską klawe z podwświetleniem? Zobaczyłem model Natec Genesis RX55 . Niepokoi mnie grubość tych klawiszy albo raczej tak mi się wydaje że są grube. Obecnie posiadam klawe A4 Tech KL-7MU, czy jest podobny do tego Nateca którego wymieniłem-jeśli chodzi o płaskość? Ten model też jest niezły A4 Tech KL-7MU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...