Szyszka Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Witam! Na początku wspomnę, że jestem TOTALNYM laikiem, więc błagam was, wytłumaczcie wszystko jak najbardziej idiot-friendly, jeśli możecie, w porządku? A więc tak. Chciałem sobie overclockować kartę Nvidia GeForce 7600 GT. Postępuje wg. tego poradnika: http://www.chip.pl/artykuly/porady/2008/11/bezpieczne-podkrecanie-karty-graficznej/article_view?b_start:int=2&-C= Wszystko jest dobrze, dopóki nie dochodzę do użycia programu AtiTool. Gdy próbowałem kliknąć Show 3D View, to wyskoczył mi komunikat. Przeczytałem go. Treść komunikatu: The video card you selected for overclocking in AtiTool does not seems to used by Windows. Visual testing has been disabled. To fix this, go to Display Properties, Settings and enable the monitor output of card. Znam się trochę na angielskim, więc szukałem Ustawień Wyświetlania, ale nie mam zielonego pojęcia, gdzie to może być. No i to monitor output of card... Jeżeli napisałem w złym dziale - przepraszam. Szukałem odpowiedzi na Google, nie znalazłem. Mam nadzieję, że Wy jej mi udzielicie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Naucz się czytać. Zacznij na regulaminie a skończ na ogarnianiu forum i zbiorczych tematów. Geforce 7600 Gs / Gt - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...