Skocz do zawartości
Gość unknown210

Myszka i klawiatura A4tech dla gracza.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość unknown210

Witajcie, nie dawno odkryłem co to jest dobra mysz i dobra klawa. Mam teraz biurowego Iboxa oraz A4tech wiśniowego takiego co ma może z 500dpi tak więc masakra. Mam na kupienie klawy, myszki i podkładki tak max 200zł. Wszystko ma być przewodowe, klawa ma mieć klawisze multimedialne a myszka ma być normalna a nie jakaś typu Logitech G9x - taka buła.

Wszystkie moje typy są firmy A4tech.

Podkładka jak podładka X7-300MP, duża i fajna.

Klawiaturka to albo

A4TECH XGAME MAX EVOLUTNION albo

A4TECH X7-G800. Ta pierwsza niby droższa i niby Evolution ale mniej mi się podoba bo nie ma dodatkowych klawiszy tyle. A dlaczego przy tej G800 raz dopisują "MU" a raz nie? To jakaś różnica?

Myszki też od A4techa. Te 3600dpi, z ciężarkami i ze sporą ilością guzików min. tym do zmiany czułości. Tylko, że z tej firmy jest wiele myszek o takich parametrach np.

Mysz Dla Graczy A4tech XL-747H Blue + X7-300MP (946081409) - Aukcje internetowe Allegro

Mysz A4tech Oscar X-748K + X7-300MP 437x350x3mm (945886165) - Aukcje internetowe Allegro

Mysz Laserowa A4tech XL-750BH + X7-200MP 240x200 (945885980) - Aukcje internetowe Allegro

Mi się wydaje, że róznią się one tylko wyglądem, tak?

PS. Czy ten pad http://allegro.pl/item941054820_speedlink_xbox_360_style_gamepad_usb_pc.html ma takie samy parametry jak ten oryginalny Microsofta?

A czy taki sprzęt dla graczy tj. myszka i klawa nadadzą się do multimediów, pisania oraz do neta? Mi się wydaje, że zmiejszy się czułości Dpi i będzie dobrze.

Edytowane przez unknown210

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi