^NiuNiek^ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 mam dziwny problem z grafa,po zainstalowaniu sterow 42 w góre po 2 restach mam obraz jakby w 16 kolorach niewiem co jest grane pomaga jedynie reinstalacja sterow na starsze moze ktos mial podobie i wie jak temu zaradzic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Odinstaluj poprzednie stery do ZERA i na domyslny sterownik dopiero instaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 www.nvidia.pl ..... tam znajdziesz programiki do calkowitego usuniecia sterownikow....... a potem rob jak kolega wyzej radzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 tak tez zrobilem programem "Nasty File Remover" i nic jak bylo tak jest , niewiem moze macie jakies inne pomysly? Bo w tej chwili jestem bezradny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Neo jak zrobiles z tej karty Quadro DDC i czy dalo to jakis dopal?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Dopalu mu napewno nie dalo. A zrobic to se mozna w 5 minut riva tunerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Neo jak zrobiles z tej karty Quadro DDC i czy dalo to jakis dopal?? zapraszam tutaj ... bylo dlugo walkowane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...