neomagnet Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Witam, Mam problem z Photoshop CS4, a dokładniej to pomieszane skróty klawiaturowe. Za kilka dni kończy mi się trial a muszę zrobić kilka prac jeszcze, a strasznie przeszkadza mi to w pracy. Stało się to gdy w prawym górnym rogu zmieniłem obszar roboczy z "Istotne elementy" na "Podstawowy". Wyskoczyło jakieś ostrzeżenie, że niektóre skróty mogę zostać zmienione, ale nie sądziłem, że aż tak i że da się to przywrócić. Przykład: zoom - było ctrl i +, teraz mam prawy (tylko) alt i +. Inne też się pomieszały, ale chyba nie wszystkie. Zmiana obszaru na "istotne elementy" nic nie daje. Patrzyłem w ustawieniach i skróty są ustawione po staremu. Przeszukałem neta ale nie znalazłem rozwiązania. Gdyby ktoś miał jakiś pomysł to byłbym bardzo szczęśliwy, bo praca bez skrótów zajmuje mi więcej czasu i bywa irytująca... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Może tutaj ustaw domyślne: Ctrl+Alt+Shift+K lub reset ustawień: wyłącz PSa, wduś Ctrl+Alt+Shift i odpal PSa, pojawi się pytanie czy usunąć ustawienia, kliknij - tak. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Nie wiem jak, nie wiem czemu, ale nagle wszystko zaczęło działać samo z siebie... :blink: Ale i tak dzięki wielkie za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...