Gość zielony777 Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Chciałbym prosić o radę wszystkich użytkowników komputerów przenośnych, ponieważ sam nie posiadam jeszcze laptopa a przymierzam się do zakupu, dlatego prosiłbym doświadczonych userów o pomoc i ewentualną ocenę. Ponieważ nie mam za bardzo pojęcia o sprzęcie więc kieruję się względami estetycznymi - po prostu wygląd :) padło na da laptopy - dla mnie wyglądają identycznie ;/ więc prosze o radę - oto moje typy: http://www.alsen.pl/index.php/product/none/136505/Samsung_R580_led_eg_W7P_i3_320_3G_1024_15_6_/none http://www.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_15_-16/876464_laptop_samsung_r522_t6500.aspx sprzęt będę wykorzystywał do gier, oglądania filmów, słuchania muzipy - być może zajmę się troszkę obróbką grafiki pozdrawiam i dzięki za pomoc Edytowane 16 Marca 2010 przez zielony777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Jak kopiujesz temat z innego forum to chociaż zadbaj o to aby linki działały. Na tym forum jest osobny dział do dyskusji o wyborze notebooków Przeniesione we właściwe miejsce. Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony777 Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Sorki nie zauważyłem, że coś nie działa ;/ pisałem temat w wordzie i skopiowałem po napisaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 No ale jak chcesz żeby Ci ktoś poradził, to może popraw linki, bo jasnowidzami nie jesteśmy, nawet nazw nie podałeś, więc sami w sklepach nie znajdziemy. A potem pretensje są, że na forach ludzie nie pomagają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony777 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Linki poprawione - działają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...