ArreatPL Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 C2D @ 3,1Ghz 4GB Ram WinXP Rad 4870 Szukam programu na którym będę mógł przeglądać (powiększać, oddalać) zdjęcia np. 416MP JPEG o rozmiarze 91,3mB ;) GIMP - odpadł, wyskakuje error. FastStone Image Viewer - nie podołał. Windowsowy podgląd obrazów - totalnie nie płynny, z 10 sekund czekam na kolejny poziom powiększenia... Coś znacie? Czy płatny photoshop mi pozostał tylko do wyboru?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Ściągnij sobie triala photoshopa ze strony Adobe i będziesz wiedział czy PS sobie da rade, czy nie bardzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Stary, dobry IrfanView nie da rady? Ew. Picasa albo ACDSee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 ACDSee? IrfanView? Jak nie dadzą rady to próbuj triala PS'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArreatPL Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 OH IRFANVIEW! Działa prawie idealnie - tylko ładuje się do pamięci parę sekund. Zapomniałem o tym programie, a przez lata go używałem dopóty nie zainstalowałem FastStone'a. Dzięki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Jest jeszcze Paint.NET czy chociażby Artweaver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...