andrew777 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Data premiery DiRT 3 ujawniona. Benchmark.pl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 O jak miło, na początku mówiło się o lecie, więc cieszy mnie fakt że gra wyjdzie już w maju. Pojawiły się też dwa nowe filmiki - DiRT 3 Video Game | Reviews, Trailers & Interviews | GameTrailers.com Mam nadzieję że po trochu będą pokazywać jakiś gameplay, bo grafika zapowiada się miodnie, a już dwójka była najładniejszą ścigałką jaką widziałem (i jedną z najładniejszych gier ogólnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=zu1dz-tKYgs&hd=1 Albo dirt3 zmierza w strone RBR albo programisci i testerzy przechodza samych siebie opowiadajac takie bajki o niesamowitym realizmie :lol: Naprawde chcialbym zeby z dotychczasowego symulatora poduszkowca dla retardow wyroslo w koncu cos co forma rozgrywki i fizyka jazdy bedzie przypominalo prawdziwe rajdy. Edytowane 17 Lutego 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesuss Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 No ciekawe co wyjdzie z tej trójki, czekam.....Na razie jak chcecie pograć w gierke o tematyce prawdziwych rajdów to tylko chyba wrc 2010, choć graficznie nie zachwyca ale i tak wole ją od Dirta 2. W dircie grafa jest kozak, ale co z tego jak u mnie ta giera długo na dysku nie zagościła, jakaś taka.....jedynie rally cross mi sie podobał i niektóre rajdy, ale i tak wrc 2010 daje mi więcej radości... Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3L6yAwWObv0&feature=player_embedded 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 (edytowane) Group B cars - File download - Gamersyde Trasy wyglądają miodnie, mimo iż pewnie za długie nie będą. Handling wyglada na podobny do dwójki, co mnie w pełni odpowiada. Nie moge sie doczekać. Swoją drogą można by obciąć nazwę tematu. Edytowane 30 Marca 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) DiRT 3 oprócz standardowego trybu multiplayer zaoferuje graczom kilka minigier, które ukrywają się pod nazwą "Party Mode". Jak informują twórcy czekają na nas trzy gry. Pierwszą z nich jest Invasion. Jak wskazuje nazwa skoro jest inwazja, to jest i najeźdźca. W wypadku DiRT 3 są to roboty (na szczęście z kartonu), które musimy niszczyć za pomocą swojego samochodu. Drugą grą jest Transporter, czyli samochodowa wersja Capture The Flag, w której flagi pojawiają się na planszy w sposób losowy. Ostatnią z gier jest Outbreak. Tutaj jeden z samochodów jest "zarażony" przez co świeci się na zielono, jego zadaniem jest roznieść zarazę na inne auta. Wygrywa ten, kto na koniec rozgrywki pozostanie nietknięty przez zarażony samochód. Wszystko brzmi dość interesująco i może być ciekawym dodatkiem do gry wyścigowej. W końcu i wirtualnym kierowcom przyda się chwila oddechu. •• Multiplayer w DiRT 3, to nie tylko tradycyjne wyścigi, ale i obrona przed złymi robotami | => Gamezilla.pl Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DUSgaX7F0NY&feature=player_embeddedhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=dM7CaDIaj70&feature=player_embedded 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 oj zapachnialo mi starym dobrym colinem :) pomijajac serie dirt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Na tych filmikach widać okropny brak płynności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Na tych filmikach widać okropny brak płynności. no to mnie akurat najbardziej interesuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jak dla mnie zapowiada sie coraz lepiej. Znana jest już tez lista achievementów, i jest kilka sugerujących również spore urozmaicenie w multi. Oby tylko tym razem były jakieś sensowne zabezpieczenia, bo niestety multi w dwójce na PC to pośmiewisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zpMGquTery0&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Hahaha, nie ma to jak zacząć dzień od polewu z ludzi uciekających z drogi. Właśnie takie smaczki są potrzebne w grach (jak np. zwierzątka w BF3). Odpowiednia ilość takich pierdółek, i zupełnie to odmienia grę, bo w większości świat jest po prostu martwy. Dźwięk również uległ znacznej poprawie, ten Focus brzmi bardzo fajnie na filmiku z Michigan, szczególnie limiter. A Gymkhana to jak dla mnie bardzo fajny ficzer będzie, i powinno sie bardzo przyjemnie wygłupiać na padzie. W takiej Forzy to na padzie praktycznie nie ma szans się kręcić w kółko, a i dłuższe drifty są bardzo trudne. Tutaj to jest element gry, więc na pewno w tym trybie sterowanie będzie zupełnie inne niż podczas rajdów. http://www.youtube.com/watch?v=gnHt5UdDiZY&feature=iv&annotation_id=annotation_671596 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Bardzo się skurczył ten Focus, powiedział bym, że prawie do rozmiaru Fiesty :P A swoją drogą ten gameplay był strasznie lagowaty, tam chyba nawet 20 fps nie było. Oby to była tylko wina programu do nagrywania a nie optymalizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Wygląda obiecująco. Co do uciekających ludzi i zwierzątek to juz w naszym Techlandowym Xpand Rally to było. Niby oczywista sprawa a tak rzadko stosowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Bardzo się skurczył ten Focus, powiedział bym, że prawie do rozmiaru Fiesty :P Harry Lloyd 'żyje' jeszcze czasem prawdziwych WRC ; P A co do uciekających ludzi/kibiców... kiedyś (; )) to mieli ostro w główkach naciach!e: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=U4UuZ5mauKk Nie ma co, adrenalinę podbitą mieli wszyscy [ ; Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ktos wie gdzie mozna kupic taki fotel z siłownikami i sterownikiem?, najlepiej same siłowniki i sterownik do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) ktos wie gdzie mozna kupic taki fotel z siłownikami i sterownikiem?, najlepiej same siłowniki i sterownik do tego E tam same siłowniki ze sterownikiem, lepiej od razu cały zestawik ; ) : ) - CXC Motion Pro 2 - na zielony tle cena... :D ale nie powiem, gdybym miał odpowiedni budżet, to z wielką chęcią zostałbym jednym z właścicieli takiego zestawu : ) oczywiście tego naj wypasionego, to będzie jakieś 48k $ :twisted: :D : ) Dla przykładu przejazd z/w D2 i iR: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EZqNgKnJs2s&hd=1 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=aJyTvxuXODY&hd=1 Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 E tam same siłowniki ze sterownikiem, lepiej od razu cały zestawik (...) to będzie jakieś 48k $ :twisted: spoko ;) tylko ze ja chce wydac 10x mniej ;) i to liczac za calosc z ekranami (3x42/47) + komp :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Bylo tez cos lepszego pamietam, ze oprocz tych efektow co sa tutaj to jeszcze sie nachylalo we wszystkie strony pod duzymi katami, zeby zobrazowac przyspieszenie/hamowanie/przyspieszenie boczne - tutaj jest tylko namiastka tego. Poza tym przydalyby sie tez dobre okulary 3D do tego zestawu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Bylo tez cos lepszego pamietam, ze oprocz tych efektow co sa tutaj to jeszcze sie nachylalo we wszystkie strony pod duzymi katami, zeby zobrazowac przyspieszenie/hamowanie/przyspieszenie boczne - tutaj jest tylko namiastka tego. Za taką górę hajsu, to ta cała platforma powinna być ruchoma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) http://media.mtvnservices.com/mgid:moses:video:gametrailers.com:713084 Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) http://media.mtvnservices.com/mgid:moses:video:gametrailers.com:713084 Mnie ten link otwiera video na całe okno przeglądarki, dlatego poprawiam: http-~~-//www.gametrailers.com/video/invasion-gameplay-dirt-3/713085 Film z "Multiplayer Interview": http-~~-//www.gametrailers.com/video/multiplayer-interview-dirt-3/713112 + odnośnik do profilu DiRT 3 na GameTrailers.com, na którym znajdują się jeszcze 3 nowe filmiki z 20 kwietnia - DiRT 3 Video Game | Reviews, Trailers & Interviews | GameTrailers.com Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 DiRT 3 jest jedną z ciekawszych premier zaplanowanych na maj, dlatego z niecierpliwością czekałem na pierwsze oceny. I się doczekałem. Pierwsza recenzja DiRT 3 pojawiła się w OXM i jest bardzo pozytywna. Autor ocenił grę na całe 9 na 10 oczek komplementując piękną grafikę, ulepszoną fizykę oraz powrót dzielonego ekranu. Oczywiście to nie wszystko, co mu się podobało, ale po więcej trzeba sięgnąć do samego pisma, które pojawi się 10 maja. Konkluzja jest według niego prosta, po Codemasters nie można się spodziewać niczego innego jak solidnego tytułu. I tak właśnie jest w przypadku DiRT 3. Specjalnie zaskoczony nie jestem, bo faktycznie Codies potrafią tworzyć gry wyścigowe. •• Pierwsza recenzja DiRT 3 jest bardzo pozytywna | => Gamezilla.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 No i fajnie. Ja rozglądam się za ciekawą ofertą, ale na razie kiepsko. Najbardziej opłacalnie jest chyba na Steamie UK (musiałby ktoś zgiftować), bo pre-order wychodzi ok. 120 zł (tylko ciekawe czy można giftować pre-order, raczej chyba tak). W sklepach UK z jakiegoś powodu póki co nie ma pre-orderów na wersje PC. Jedna z nie wielu tegorocznych gier które bym chciał mieć w dniu premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GBlsijYBj_4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Model jazdy ocenie jak zagram. Graficznie całkiem dobrze. Chociaż na tym filmiku mało co widać, bo jakość słaba. Dirt 1 bardzo mi się podobał. Dirt 2 tym bardziej. Tu widzę z kolei powrót do starego Colina jakiego pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Liczę na to że będzie przypominał mi choć trochę starego dobrego Colina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) •• DiRT 3 - pierwsze wrażenia | => Gamezilla.pl DiRT 3 | Zapowiedź strona 1 | X360 Gry-Online Edytowane 13 Maja 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...