BuMeL Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie wiem czy wiecie ale AMD znów puściło ograniczoną promocję na Dirt 3, którego tak jak w przypadku Dirt 2 można kupić razem z wybranymi kartami graficznymi Radeon. Lista kart : http://sites.amd.com/us/game/shop/Pages/dirt-3-bundle.aspx Poza tym mam wrażenie, że gra cofnęła się w stosunku do D2, gdzie fizyka jazdy była moim zdaniem nieco lepsza no i uszkodzenia auta miały jakiś wpływ na prowadzenie, w D3 jakoś nie mogę znaleźć opcji w ustawieniach temu odpowiadającej. Po wyłączeniu wszystkich wspomagaczy hamowania/pedałowania jeszcze można się uśmiechnąć podczas kolejnego OS-a. Gymkhana to imo nieporozumienie, powinna być dostępna jako opcja dodatkowa a nie część rozgrywek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=NnutSyjmtN8 DiRT 3 - Monte Carlo Track Pack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Mam nadzieje, że ten filmik sie komuś spodoba. Jestem wielbicielem slow motion, taka kamera nagrywająca kilkaset FPS to jedno z moich największych marzeń. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ctHQr-oQcM8 DiRT 3 in slow motion HQ MP4 (1080p, 15 Mbps): part 1 - Download part 2 - Download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Mam nadzieje, że ten filmik sie komuś spodoba. Jestem wielbicielem slow motion, taka kamera nagrywająca kilkaset FPS to jedno z moich największych marzeń. ... np. ? :roll: :twisted: : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 No niezły wypasik. Slow motion jest przegenialne, pokazuje coś czego ludzkie oko nigdy na żywo nie zobaczy. Szczególnie płyny, eksplozje i inne rozwałki wyglądają bosko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Pozazdrościć takiego zestawu. http://www.youtube.com/watch?v=YedwlXR-tY8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Nie wywołuj wilka (Maniakalnego) z lasu. :blurp: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Monitory to akurat najmniej ciekawy element zestawu. Przede wszystkim ten fotel, który według gościa może nawet 2 G symulować, opisuje że fajnie go wgniata podczas hamowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 (edytowane) Any Car on Any Track: My Own Mod - Page 55 - Codemasters Forums Supreme Camera Pack Mod - Codemasters Forums Do niedzieli mamy double xp w multi. Natomiast w Pro Tour chyba aktywowali "staggered starts", bo pierwszy razy dziś to widziałem. Duży plus, bo ghosty są strasznie irytujące. No i jest też nowy-stary track pack. Nic rewelacyjnego, ale wygląda super w porównaniu do dwójki, gdzie ta lokacja wyglądała jak kupa. Edytowane 29 Lipca 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=TzOhVy_Jekc DiRT 3 vs. DiRT 2 - Shibuya side by side comparison HQ MP4 (1080p) - DOWNLOAD Sorry za tyle postów, ale cóż poradze że temat tryska życiem. Edytowane 30 Lipca 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Ten film wideo jest prywatny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) Nie wiem o co chodzi. Zmieniłem dawno na public, a YT ma straszne lagi w jakichkolwiek zmianach. EDIT. Naprawione. Edytowane 30 Lipca 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Czy w tej grze można zrobić konto offline na GfWL i czy będą save'y? Gra z promocji AMD (ze Steama). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Nie da sie, sam próbowałem ostatnio i save sie nie zapisuje. Przegięcie, kiedyś tak nie było w LIVE (choćby w dwójce problemu nie ma). U kolegi z crackiem można save-ować na profilu offline. O ile nie wymaga to stałego połączenia z netem, to wymaga użycia klucza, czyli efektywnie uniemożliwia odsprzedaż. No chyba że tylko wersja Steamowa tak ma (choć dwójke też mam na Steamie i jest ok), gdzie i tak odsprzedać sie nie da, ale jak ktoś grał offline to mógł chociaż klucz sprzedać, a tak musi go użyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Eloł, mam problem z voucherem od AMD. Właściwie z dwoma różnymi, które sprawdzałem. Otrzymuje taki komunikat na stronie: AMD | Get your DiRT 3 Game Key Domyślam się, że będę czekać na maila z nowym kodem etc, ale wie ktoś dlaczego i jak długo może to potrwać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Dlaczego? Bo baza kodów wyciekła i można sobie było za darmo redeemować je na Steamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Dlaczego? Bo baza kodów wyciekła i można sobie było za darmo redeemować je na Steamie. No słyszałem o tym - pytanie tylko, czy oryginalne kody są poblokowane na jakiś specyficzny czas, czy co..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Raczej na zawsze. Jak masz stary kod to jesteś potencjalnym złodziejem. Był czas że Steam legalnym nabywcom kodów blokował konta, i musieli dopiero udowadniać skąd go mają. Dlatego teraz pewnie dają zamienniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Kod mam oryginalny, wysłałem im skan karty z kodem na maila, może to coś da.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Kod mam oryginalny, wysłałem im skan karty z kodem na maila, może to coś da.. I jak ? Ja też mam oryginalny kupon , wysłałem fotkę i....nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Po dwóch dniach dostałem odpowiedź i nowy klucz, który dał mi klucz do Steama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja już 5 dni czekam. Ktoś miał podobnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 U mnie też to trwało 2 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dzięki , ja też już mam ,ściągnąłem i gram. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...