nieno123 Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) mam kartę 3650 agp sapphire i płyte głowna sis GA-8S650GXM już mnie to wkurza więc postanowiłem bardziej szczegółowo to napisać zacznijmy od początku 1format komputera 2instalowanie sterowników z płyty oryginalnej od mobo za pomocą expresinstall czy wszystko co potrzebne instaluje sie automatycznie 3próbuje zainstalować karty do stery no i lipa wyskakuje błąd że nieodpowiednie sterowniki do karty a instaluje z oryginalnej płyty inne też nie działają z internetu 4instalacja przez aktualizacje sterownika też odpada bo wyskakuje że nic nie znaleziono wybieram katalog xp_inf 5zainstalowałem inny system problem ten sam teraz opisze jak zaczęły się problemy odpala się komputer i wszystko śmiga po restarcie wyskakuje że nie ma sterowników do karty wyłączam pc odpalam od nowa i jest dobrze aż do czasu gdy ten komunikat zaczął wyskakiwać zawsze po odinstalowaniu sterowników już nowych się nie dało zainstalować próbowałem aż tyle razy że 2 razy mi się udało zainstalować po instalacji wyskakuje komunikat o restarcie pc i gdy się uruchomi to już komunikat wyskakuje przez aktualizacje ręczna tez mi się udało parę razy po zainstalowaniu gram w gry i po wyłączeniu pc i od nowa uruchomieniu lub restarcie już sterowniki nie działały komunikat nie wyskakiwał ale nie dało się odpalić gry a obraz falował czy jest możliwość uszkodzenia złącza agp na karcie bądź płyty? Edytowane 21 Marca 2010 przez nieno123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 (edytowane) Sterowniki do płyty znajdziesz tutaj Zainstaluj stery do Audio/LAN/ATA A do karty na stronie ATI . Edytowane 18 Marca 2010 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieno123 Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 już mnie to wkurza więc postanowiłem bardziej szczegółowo to napisać zacznijmy od początku 1format komputera 2instalowanie sterowników z płyty oryginalnej od mobo za pomocą expresinstall czy wszystko co potrzebne instaluje sie automatycznie 3próbuje zainstalować karty do stery no i lipa wyskakuje błąd że nieodpowiednie sterowniki do karty a instaluje z oryginalnej płyty inne też nie działają z internetu 4instalacja przez aktualizacje sterownika też odpada bo wyskakuje że nic nie znaleziono wybieram katalog xp_inf 5zainstalowałem inny system problem ten sam teraz opisze jak zaczęły się problemy odpala się komputer i wszystko śmiga po restarcie wyskakuje że nie ma sterowników do karty wyłączam pc odpalam od nowa i jest dobrze aż do czasu gdy ten komunikat zaczął wyskakiwać zawsze po odinstalowaniu sterowników już nowych się nie dało zainstalować próbowałem aż tyle razy że 2 razy mi się udało zainstalować po instalacji wyskakuje komunikat o restarcie pc i gdy się uruchomi to już komunikat wyskakuje przez aktualizacje ręczna tez mi się udało parę razy po zainstalowaniu gram w gry i po wyłączeniu pc i od nowa uruchomieniu lub restarcie już sterowniki nie działały komunikat nie wyskakiwał ale nie dało się odpalić gry a obraz falował czy jest możliwość uszkodzenia złącza agp na karcie bądź płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...