JohnyQ Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Witam Szukam jakiejś obudowy, w której mógłbym umieścić na górze chłodnice 123 z 3 wiatrakami 120 mm (chłodnica 45 mm grubości + wiatrak 10 mm) Czy są jakieś obudowy, które top obudowy mają przeznaczoną pod chłodnice 123? Bo widziałem dużo, które są konkretne, ale pasują pod chłodnice 122 np: Chieftec Dragon II (ma na górze 2 wiatraki a w miejscu gdzie mógłby być 3 to jest zaślepka z portami USB itp) Aerocool Rs-9 (ta ma 2x140 a na moją chłodnice wchodzą wiatraki 120 tyle, że 3 sztuki) Poza tym moje narzędzia ograniczają się do „młotka i śrubokręta” - więc im mniej zachodu z męczeniem się nad cięciem obudowy tym lepiej dla mnie. Wcześniejszy mój plan zakładał zakup obudowy i montaż chłodnicy na przodzie - miałem zakupy na jesieni porobić :/ Jednak zmienił się układ pokoju i miejsce na obudowę mam ograniczone: max 600mm wysokości, 220mm szerokości, 560mm długości. Dlatego też szukam obudowy z miejscem montażu chłodnicy na górze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Miłej lektury: KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis456 Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 W haf932 na górze wchodzi chłodnica 3x120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Chieftec BA-01B-B-B B/Z :: ..:: Angela.pl ::.. + Chieftec top 50cm TPM-LCX-03B grafit, triple :: ..:: Angela.pl ::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyQ Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Miłej lektury: KLIK Dziekuje za link, poczytałem i kupiłem Stackera :) Znalazłem też obudowe pod chłodnice 123: Corsair Obsidian 800D - ale cena zabójcza :( Corsair OBSIDIAN 800D • Sklep Komputerowy ProLine.pl Wrocław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Cooler Master Cosmos S i wszystko w temacie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGan Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dziekuje za link, poczytałem i kupiłem Stackera :) Znalazłem też obudowe pod chłodnice 123: Corsair Obsidian 800D - ale cena zabójcza :( Corsair OBSIDIAN 800D • Sklep Komputerowy ProLine.pl Wrocław Mimo wysokiej ceny obudowę szczerze polecam! Do LC jest wręcz wymarzona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Lancool K62 – obudowa stworzona do wodowania | Chłodzenie.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...