mroczo Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 mam dwa zasilacze i nie wiem który wybrać ale może zacznę od sprzętu jaki posiadam e6750 @3.1GHz Asus p5k GeIL Dual Ultra 4x 1GB DDR2 Radeon HD 4650 (8800 nie umiał pływać) 2x ST3500410AS 500GB 3x revoltec i tu jest moje pytanie dysponuje jednym zasilaczem Trust 570W a drugim bequite 400W i mam dylemat czy ten markowy zasilacz nie będzie zasłabły do tego naczytałem się sporo o zasilaczach ale nie jestem pewny co i jak ten trust jest to efekt zakupów 3 lata temu patrząc tylko i wyłącznie na moc (człowiek uczy się na błędach) ale jeśli chodzi o niego mierzyłem napięcia i odchyl od normy nie przekracza 5% czyli trzyma i właśnie dlatego mam ten dylemat prosił bym o pomoc bo wiem ze są tu osoby które znają się dużo lepiej niż ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Zostaw BQ. Nie będzie miał problemu z Twoim sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...