Gość ROSI Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Mam problem z wyboram routera: ASUS RT-N16 czy NETGEAR WNDR3700. ASUS RT-N16 ma klienta bt torrent a NETGEAR WNDR3700 nie. NETGEAR WNDR3700 praca dwupasmowa – 2,4 GHz i 5 GHz a ASUS RT-N16 praca jednopasmowa 2,4 Ghz. ASUS RT-N16 - w przypadku jakiś problemów ,jest go więcej na stronach WWW w PL i coś więcej można o nim poczytać a o NETGEAR WNDR3700 znacznie mniej.( NETGEAR WNDR3700 stoi bardzo wysoko w rankingach światowych a ASUS RT-N16 znacznie niżej. Router jest mi potrzebny do mojej sieci domowej w domu (2 piętra + piwnica),max.3-5 komputery w tym 3 laptopy (wifi),serwer NAS ,kiedyś może transmisje strumieniowe wideo, zdjęć i muzyki do podłączonych do sieci odtwarzaczy. Oba w cenie u nas w kraju + - 500 zł. Dajcie jakieś konkretne wskazówki co lepiej wybrać . DO PORÓWNANIA COŚ O NICH: NETGEAR: NETGEAR ASUS: http://asus.com.pl/product.aspx?P_ID=WAa6AQFncrceRBEo&templete=2 Pozdrawiam. :0) Edytowane 16 Marca 2010 przez ROSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...