qtch Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 robilem fdiskiem troche zamieszania, i zalozylem loginacz partycje, mialem dwie c:8gb i d:70gb, potem ten trzeci dysk logiczny chcialem usunac i mi teraz ten 70gb nie dziala ! nie formatowalem, wiec mam nadzieje, ze jest jakos program, ktory mi pomoze odzyskac 70gb danych :( !!! powiedzcie jak ja to mam naprawic, bo jestem zdesperowany <chlip> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QwaS Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 nie czaje o co chodzi miales 3 partycje i zrobiles 2 czy jak??????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 jeden dysk mi sie pod drugi(70gb) podpial i jak go chcialem skasowac, to mi sie tamtem 70gb rozwalil i mi teraz mowi, ze ma o bajtow i nie jest podlaczony :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 zalozylem na rozszezonej partycji dysk logiczny, a potem jak go skasowalem, to mi ten rozszezony przestal dzialac, a ten logiczny dalej jest w fdisku, ale jako unknow, a nie fat32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Moze cos Partition Magic naprawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 A nie pomyliłeś się i nie usunąłeś przypadkiem partycji ext zamiast dysku logicznego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Jak dobrze pójdzie to nic straconego. Same rozwalenie partycji to zaden problem. Gorzej jak formatowales dysk. Mi padala tablica partycji trzy razy. Najpierw same partycje, wtedy odzyskalem wszystko bez problemu. Jak przez przypadek sformatowaly sie w trybie ext3fs to stracilem jedynie 20% - 30% plikow. Najlepsza metoda na odzyskanie wszystkiego to skorzystanie z programu MBRWORK. Trzeba zalatwic dyskietke startowa Win98 i wgrac go tam. Wkladasz dyskietke, restart, uruchamia sie DOS. Wlaczasz MBRWORK i skanuje caly dysk w poszukiwaniu sladow partycji. Troche to trwa, ale warto poczekac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 mam juz ten program, ale nie umiem nim naprawic, sa tam 4 partycje. jedna chyba bootowa, druga ta, ktora widzi 1,5gb i dwie, gdzie sa same zera, to bylo jakos tak, ze pod rozszezona sie podpial logiczny, i byl D:, po skasowaniu dalej go win widzi, ale mowi, ze nie jest podpiety, chce miec spowrotem partycje 70gb(D:), a ten logiczny wywalic, dane powinny dalej tam lezec, bo formata nie bylo, ktora opcje wybrac ? jak mozesz to mi powiedz na gg moj nr. 1041221, bo to bardzo wazne dane (biny, divxy, mp3 :) i inne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 ratoj, bo na kompie mam teraz tylko partycje 1,5gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Active@ Partition Recovery Reszta na PW lub GG. 1332696 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...