kiko Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 witam . posiadam taka karte naj w temacie. Jest wraz z karta oprogramowanie TOTAL MEDIA 3.5 Problem moj polega na tym ze jak przegrywam z nosnika VHS video na kompa to co jakis czas jest szum oraz snieg zamiast obrazu - dodam ze zrodlo ( kaseta VHS) jest nagrana normalnie i nie ma czegos takiego. Czy ktos zna jakis program w ktorym moglbym zgarc sobie VHS Dodam ze programy takie jak : - ferro - nie lapie wejscia lapie tylko TV - avs tv box - ma krytyczny wyjatek - vrecord - troszke daje rade ale obraz nie jest normalny tylko w polowie i skacze - chrisTv - nie daje rady czekam na info i pozdrawiam kiko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiko Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jest ktos w stanie mi pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychoo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Słuchaj ja zgrywam programem od tunera tv (mam avera m116) bez jakiejkolwiek kompresji 1:1. Później dokonuje kompresji za pomocą virtualdub-a, wiem że trochę długo to trwa, lecz zależy mi na dość dobrej jakości materiału. Mam nadzieje, że dobrze wybierasz źródło obrazu, bo moje pierwsze próby były podobne same szumy i obraz śnieg zamiast obrazu (źle wtedy wybierałem sygnał obrazu). Najlepiej odtwórz taśmę w magnetowidzie i przełączaj sygnał obrazu w oprogramowaniu tunera, aż uzyskasz obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz997 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 I jak poradziles sobie z problemem bo mam identyczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...