dw86 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Witam, mam taki problem że po instalacji programu Partition Manager zniknęła mi całkowicie partycja D, na której mam ponad 60 Gb danych. Chciałem tym programem zmienić rozmiar partycji C ale tuż po zakończeniu instalacji PM wyrzuciło błąd i nie chce się odpalić. Po restarcie zauważyłem że system nie widzi partycji D. Próbowałem przywrócić programem testdisc ale nie orientuje się w nim. Przejrzałem kilka wątków i zainstalowałem ale zupełnie jestem w tym zielony. Polecono program R-studio, ale udało mi się jedynie podejrzeć pliki i skopiować część na C Czy mógłby mi ktoś tak łopatologicznie wyjaśnić jak to zrobić żeby system normalnie widział partycje D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 TestDisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...