pietro54 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Witam, czy znacie może jakiś prosty i niezawodny program do przenoszenia kontaktów, wiadomości etc z outlooka 6 na 2003? Wiem że można to zrobić ręczenie ale jakoś wolał bym aby to automat za mnie załatwił tak jest to w mozilli (mozibackup) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 google w 5 sekund? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro54 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Czekaj, niech no pomyśle... hmm chyba nawet nie czytałeś tego co napisałem... Opisów na sieci jak to zrobić jest milion, ale przyznam że nawet googlowaniem(moze niezbyt dogłębnym) ale nie znalazłem jakiegoś programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Czekaj czekaj niech pomysle... moze nikt nie zrobil bo to jest zbyt proste zeby w ogole tracic czas piszac jakis skrypt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro54 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Trochę na zły tor stacza ta dyskusja, powiem tylko że źle myślisz. Ponieważ, w moizilli jest bardzo podobnie a jednak jest prosty programik do backupowania tego, Nie wierzę w to że nikt jeszcze na świecie nie pomyślał o takim programiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) Musisz sprecyzowac co sam chcesz... najpierw piszesz o przenoszeniu kontaktow, a potem o backupie. To i to robi sie poprzez kilka klikniec i nie wiem jak mozna tlumaczyc potrzebe zrobienia aplikacji ktora robila by to za nas. O ile nie wiem czy jest aplikacja regularnie przenoszaca kontakty/wiadomosci z outlooka express do outlooka 2003 (bo to miales na mysli w 1 poscie?), o tyle jest add-in to outlooka 2003 robiacy backup (bo to miales na mysli w kolejnym?) Edytowane 17 Marca 2010 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...