tom_91 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 witam posiadam kartę graficzna gf 6600gt (agp) z wyjściami 1x vivo i 2x dvi i do tego kabel z wejściem s-video, używałem go nie za wiele na innej grafice (podłączony bezpośrednio do s-video) szkoda mi kasy na nowy kabel i chcę go wykorzystać a wiec tu moje pytanie jakiej przejściówki potrzebuje żeby wszystko ładnie działało oczywiście chcę to podłączyć żeby oglądać filmy z kompa na TV coś takiego???: ADAPTER PC LAPTOP VGA NA S-VIDEO TV OUT !!! (962542911) - Aukcje internetowe Allegro i do tego jeszcze przejściówka dvi-dsub lub Przejściówka VIVO do kart graficznych 9PIN (954075620) - Aukcje internetowe Allegro boję się ze przez te wszystkie przejściówki mogę stracić jakość obrazu dodam jeszcze ze ten mój kabel ma 5m długości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 nikt nie potrafi mi pomóc? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Jakie zlacze jest na karcie graficznej? 9 pin? Czy Twoj kabel s-video (4 pin?) da sie podlaczyc wprost do karty? Jezeli nie to potrzebujesz tylko przejsciowki 9 pin na s-video. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) tak 9pin vivo a kabel 4pin s-video nie da sie podlaczyc Edytowane 21 Marca 2010 przez tom_91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...