JaX_CCC Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Witam Czy da się tak zrobić: mam internet od UPC 8Mb puszczony przez wifi na dir-300 do kompa stacjonarnego ale przeniosłem kompa do innego pokoju i złapałem darmowy wifi 8Mb. Czy jak mój UPC puszcze kablem do kompa i złapie przez wifi darmowy to moge liczyc na zwiekszony transfer dla p2p (bo tylko o p2p mi chodzi)? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Nie. Może być tylko jeden dostawca internetu w jednym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 a co z połączeniem mostkowanym (w XP cos takiego bylo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 a co z połączeniem mostkowanym (w XP cos takiego bylo) Połączenie mostkowe nie połączy dwóch dostawców netu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Witam Czy da się tak zrobić: mam internet od UPC 8Mb puszczony przez wifi na dir-300 do kompa stacjonarnego ale przeniosłem kompa do innego pokoju i złapałem darmowy wifi 8Mb. Czy jak mój UPC puszcze kablem do kompa i złapie przez wifi darmowy to moge liczyc na zwiekszony transfer dla p2p (bo tylko o p2p mi chodzi)? Pozdro Po pierwsze ten "darmowy" net nie jest zapewne legalny. Najtańsza opcja to kupić ovislinka 1600 wrzucić na niego dualwan mod i później użyć dir'a jako odbiornika tego netu, bądź jako nadajnika w twoim domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 uzyj szukajki, niedawno byl identyczny temat... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...