aldam Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Witam, Kupiłem asusa 1201N bez OS. Zainstalowałem Vistę Home premium. Udało mi się namierzyć wszystkie stery , jednak mam problem z jednym z nich: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noteo Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Chyba jednak nie są do końca zainstalowane. Co dzieje się jeśli klikniesz aby instalował ponownie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Chyba jednak nie są do końca zainstalowane. Co dzieje się jeśli klikniesz aby instalował ponownie? rozwiązane :) stery do chipsetu desktop ion ze strony nvidii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokarsg-1 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 A mogę się spytać gdzie kupiłeś tego lapka bez OS' u i w jakiej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 A mogę się spytać gdzie kupiłeś tego lapka bez OS' u i w jakiej cenie? 1549zł primakomp, ale jest w ofercie wielu firm sprzedających lapki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...