kobus Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 otoz nabylem od kumpla SB 128 pci wiem ze troche stara ale wkoncu SB :D i gdy wlacze ja sobie to jest ok odtwarzam np muze w winampie to po 2minutach mam reset :o kumpel mowil ze mma zle ustawione cos przyszedl i niby dziala ale gram sobie w vice city puszczam muze i zachwile niespodziewany reset :( czy to wina systemu? za bardzo nei hcce robic 4mata a i dodam ze dzwiekowka u kumpla chodzi elegancko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 te same stery instalowaliscie?? ale wkoncu SBto dobrze??? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Próbowałeś inne złącze PCI ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 tak probowalem pci :( i to samo ale mowie kumpel byl i troche lepiej ale nadal sie wiesza zn reset :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Akurat SB128 to nie była dobra karta, zresztą niektórzy co bardziej wyczuleni słuchowo nie bez powodu przemianowali SoundBlaster na SzumBlaster. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja miałem podobny problem ale potem przeszło to w przerywanie dzwieku podczas nawet lekkiego obciążenia.ALe po instalce Xp ładnie wszystko jakby nie ta karta :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 zrob formata, przeloz na inne wejscie pci... jak nie pomoze to masz problem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja bym wyrzucil te karte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja bym wyrzucil te karte. Jasne- audigy to za to full wypas :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ja bym wyrzucil te karte. Jasne- audigy to za to full wypas :lol: cena tez full wypas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...