zgredB Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Mam mały problem a mianowicie przy uruchomieniu komputera połączeniu sie z internetem nie wiadomo skąd wyskoczyło mi okienko Total Vista Security. Program zaczął skanować dysk.... mówię sobie:"o nie tak to nie będzie" wiec kliknąłem "Stop" i zamknąłem pogram czerwonym "X" ale co to na pasku ukrytych ikon nadal widnieje jego symbol kliknąłem PPM na ikonkę ale nic nic się nie pojawiło... mimo usilnych prób wyłączenia tego programu nic nie pomogło Więc proszę jeśli ktoś wie jak wyłączyć to ***** proszę o pomoc PILNIE 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Szukałeś choć trochę? Remove Total Security 2009 (Removal Info) For XP/Vista Remove Total Vista Security, removal instructions Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgredB Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 żaden z tych sposobów nie działa próbowałem już Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 hmm niejestem na xp ale z tego co pamietam to dajesz start potem uruchom i wpisujesz msconfig i tam odznaczasz gdy bede na xp pomoge CI pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...