fjut Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 witam, za pomocą waszego forum udało mi sie mniej wiecej złożyć zestaw komputerowy o jaki mi chodzi: Procesor : AMD Athlon II X4 620 349 zł Chłodzenie Procesora : SilentiumPC Fortis HE1225 115 zł Pasta Termoprzewodząca : Arctic Silver 5 25 zł Płyta Główna : ASRock M3A770DE 230 zł RAM : GoodRam 2x2GB 1600MHZ 360 zł Asus GeForce GTS 250 1024MB DDR3 /256bit 430 zł Zasilacz: Fortron FSP500 60GHN 215 zł HDD : Samsung 500GB 16MB Cache F3 189 zł po pierwsze po drobnych modyfikacjach zestawu za 2150zl chcialem sie dowiedziec czy ma to dalej sens. po drugie z tego co wyszukalem to powyższa plyta glowna nie ma LPT(chyba ze ma bo pewny nie jestem) które jest mi potrzebne bo mam starą drukarke której nie chce sie pozbywac. Płyta Główna : Gigabyte MA770T-UD3P ma LPT ale nie wiem czy bedzie tu pasowac. Dodatkowo nie wiem czy wybrałem dobrą karte graficzna. Musi to być koniecznie Nvidia bo potrzebuja CUDA. Znalazłem też taką karte Zotac GeForce GTS 250 AMP! Edition 1024MB GDDR3 ale ona nie ma HDMI i to troche boli. pozatym nie wiem czy ten chipset to jedyny dostepny chipset nvidia w tym przedziale cenowym, moze cos przeoczylem? Wielkie dzieki za opinie i uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Gigabyte też nie ma lpt , ale istnieje możliwość wpięcia takowego na śledziu (brak w zestawie z płytą), w tej chwili nie dostaniesz nowej płyty z "wbudowanym" lpt. Grafika może być, skoro musisz mieć cuda , ale pamiętaj że glaciator asusa nie jest jakoś nadzwyczajnie cichy, ale jest znośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fjut Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 faktycznie ceneo (http://www.ceneo.pl/2470136s) nie jest najlepszym miejscem do sprawdzania specyfikacji mimo ze google dalo to jako pierwszy link ;-) tam pisza ze ma ale u producenta juz nie.dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...