kargs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 No wlasnie gdzie mam podlaczyc (i czy wogule moge) joystick gdy mam zintegrowana typu co w ECS L7S7A2? z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Jak nie masz wejścia midy to nie podłonczysz... w tej chwili joysticki są robione pod usb... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Na tej plycie nie ma game portu, nie ma tez kabla do podlaczenia portu tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Czyli co jesli chce podlaczyc joystick korzystajac z tej dzwiekowej zintegrowanej (bo mam jeszcze zwykla - sb 128pci, ale chyba lepsza jest ta zingtegrowana do dzwieku stereo - narazie nie mam zestawu 5.1) to nie moge? Jest jakas przejsciowka typu gameport-usb? :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ja bym wolal SB128PCI niz ta integracje... A tak wogole to Live/Audigy..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...