artuditu Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Nowy Ghost. Ghost Recon Future Soldier™ | Ubisoft Jak wieść gminna niesie w tym roku doczekamy sie beta testów w multi. Mała zapowiedź: Osobiście czekam z wielkimi nadziejami. Co ciekawe producent stawia gre w konkurencji do CoDMW2 czy też nowej MoH`y. Zobaczymy co wyjdzie z tych przechwałek. PS Nie znalazłem tematu więc zakładam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 ŁOŁ a już myślałem,ze dali sobie spokój z tą serią. Czekam z niecierpliwością co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziuinblack Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 "The soldier of future is an F-16 on legs" :o Brzmi ciekawie. Jedynka i dwójka bardzo mi się podobała, głównie za bardziej taktyczne podejście do single playera w porównaniu do wszelkich innych strzelanek typu biegnij i strzelaj. Multiplayer też niczego sobie ;) Chętnie zobacze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 W GRAW 1 w multi gram do dziś. Nie ma za wiele serwerów ale jak są to są przeważnie starzy gracze i zgranie się pyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Po filmiku zapowiada się co najmniej interesująco - zwykle jak większość gier ;)... Oby nie poszli w kierunku MW2... Swoją drogą, coraz więcej gier (fps) podczas wczytywania misji, wyświetla najazd/zbliżenie na mapę i cel naszej "wycieczki" :D jakaś paranoja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziuinblack Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Nowy "Live Action Trailer" już do pobrania/oglądnięcia! Download Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier Live Action Trailer W sumie to taniej by im było chyba film zrobić ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 są przeważnie starzy gracze A'propos starych graczy -witaj Stary Byku :D . Też się już martwiłem o serię :sad: . Co prawda nie w multi ale solo wciąż odświeżam 1kę i 2kę(z modami dajmy na to). Rainbow Six mogliby nowe dorzucić, Splinter Cell nowego i banan murowany.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziuinblack Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Przyznam że SP w Ghost Reconach był naprawdę udany, mimo że często dosyć zbugowany (szczególnie w GR:AW2 z odlatującym śmigłowcem), ale wyróżniał się tym że to my musieliśmy pchać grę naprzód, a nie gra nas pchała. Dowolność wykonania zadania również była dowolna - albo rozróba na całego, albo po cichu. No i ten klimat - wręcz było w niektórych lokacjach czuć piasek na ustach... Nie wielu gra przypadła do gustu, ale jest to seria raczej inna, nie dla prostolinijnych graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 GRAW2 był super w multiplayer ale niestety gra z niewiadomych powodów choć działała pięknie na nowych maszynach to po prostu co jakiś czas się wysypuje (mi i 4 innym kumplom). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Mnie jakoś GRAW 1 bardziej podszedł niż GRAW 2. GRAW 2 wydawał mi się jego uproszczoną wersją upiększoną graficznie. Nie mam też nadziei na powtórzenie z 1. Dobra gra to obecnie rzadkość i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 (edytowane) Ja do dziś szukam pudełkowej wersji Ghost Recon: Desert Siege i Ghost Recon: Island Thunder. Jakby ktos miał to ja chętnie kupie. GRAW 2 dla mnie wyśmienity. Czekam z wielkimi nadziejami na ten tytuł. Edytowane 31 Marca 2010 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Okazuje się że będzie znacznie mniej taktyki a więcej strzelania ala CoD. Premiera 2011. GRAW nie był jakiś specjalnie taktyczny ale też na huuurra nie dało sie nic zrobić. Nie wiem w jakim stopniu zrezygnują z starego stylu ale mimo wszystko troche mnie martwi to pójście w kierunku zręcznościówki. Ale chyba takie czasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=L_bwM2Ya6lc http://www.youtube.com/watch?v=_OXDKZs12IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fY0gykkPhwM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8ePWrUXzYYY&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zingo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No niestety. Widzę, że gra poszła w złym kierunku, ala science fiction. Wiem, że we wszystkich częściach Ghost Recon były nowości sprzętu militarnego, ale z tą niewidzialnością to przegięli. Obecnie uważam, że ta nowsza odsłona będzie raczej dla młodocianych. Czyli strzelać, efekty, wybuchy i aby czasami postać za szybko nie zginęła. Ghost Recon 1. TO! dopiero była gra! Ahhh Gdzie te czasy i gdzie te gry tego typu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Tego typu płaszcze są już dzisiaj choć ich jakość jest narazie kiepska. Rzeczywiście jedynka najlepsza ale GRAW`y tez złe nie były. Obawy co do uproszczenia są uzasadnione i mówili już o tym ponad rok temu. Licze na demo. Na dzień dzisiejszy gra jest na liście życzeń choć jak Bf3 wyjdzie to lista pójdzie do szuflady mam nadzieje na długo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Gra nie wyjdzie na PC. Przynajmniej takie jest stanowisko Ubi na dzień dzisiejszy. Szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Jak to nie wyjdzie? Skąd masz takie informacje? Ubi chyba ze +/- 2 tygodnie wstecz informowało, że wyjdzie tylko, ze premiera pc nie będzie jednoczesna z konsolami (25 maja 2012). Edytowane 7 Lutego 2012 przez Melampus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Wpadło mi wręce CD Action 2/2012 i tam jest recenzja ale tylko konsolowa. Gdzieś jeszcze czytałem ale nie pamiętam teraz gdzie to było. (sorry że tak późno odpowiadam) Był już Ghost który na Pieca nie wyszedł więc nie wiadomo jak będzie. Lubie tą gre i troche na nią liczyłem. Może zmienią zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Dzięki za odpowiedź :rolleyes: Muszę Cię jednak rozczarować pozytywnie - gra wyjdzie na pieca :D Prosto z samego źródła: Warto śledzić u samego źródła temacik. Idzie jak po gruzie, bo póki co cisza.... Announcing release date, confirming PC version and a multiplayer beta | Forums CD-Action mogło składać tekst z miech przed recką, toteż są nie na czasie. Swoją droga kiedyś byli nieźli. od dawne jednak ich nie kupuję. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i być dobrej myśli, że im bliżej premiery konsolowej, tym więcej będzie info na temat pc-towej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Sorki za post pod postem, ale nowe DOBRE wieści :rolleyes: Premiera na pieca 15 czerwca 2012 na 101%. Co więcej: wersja na pc będzie obsługiwać full DX11. Internet w Uplay wymagany tylko podczas rejestracji, później wsio można offline pykać. Wymagania następujące: Minimum System operacyjny: Windows XP (Service Pack 3), Windows Vista (Service Pack 2), Windows 7 (Service Pack 1), zarówno 32- jak i 64-bitowe wersje Procesor: Intel Pentium D 3,0 Ghz lub AMD Athlon64 X2 4400+ 2,2 Ghz RAM: 1GB przy Windowsie XP, 2GB przy Windowsie Vista i Windows 7 Karta wideo: z 256 MB, kompatybilna z DirectX i z obsługą Shader 4.0 DirectX: DirectX 9.0c DVD: DVD-ROM 4x, dual-layer Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX 9.0c HDD: 25 GB wolnego miejsca Zalecane Procesor: Intel Core2 Quad Q9450, AMD Phenom II X4 940 lub lepsze RAM: 2 GB dla Windowsa XP, 3 GB dla Windowsa Vista i 7 Karta wideo: z 1024 MB, kompatybilna z DirectX i z obsługą Shader 4.0: nVidia GeForce GTX 460, AMD/ATi HD 5850 lub lepsze No to czekamy B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 (edytowane) Dziś w telewizji FOX był odcinek filmu/serialu pt:Tom Clancy Ghost Recon Alpha Powtórka chyba jutro o 22-50 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=67645 Edytowane 1 Maja 2012 przez przemn2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 22:30 na FOXie. W czwartek o 20:00 na NatGeo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Co taka cisza? Przecież wiem, że niektórzy grają -24 kilosy jechałem, by samemu spróbować. Po kilkunastu minutach....co to ma być?! Nie no, ładne i dopracowane na oko(no nie grałem aż tyle, by szczegóły obwąchać) ale to ma być taktyczne? Cholerne kolejne CoD, czy MoH zrobili chyba....oby to było tylko pierwsze wrażenie ale akcja nas "porywa" i "przemy naprzód bez tchu", a "napięcie nawet na sekundę nie słabnie"...bo ciągle trzeba dymać w przód na tempo. Liniowość wręcz komiczna. Po kilkunastu minutach myślałem już, że po torze jadę. Gdzie te pozory swobody z GRAW 1 i 2? Może potem jakies miasteczko dadzą, gdzie chociaż zasrany kurnik będzie można z dwoch stron obejść, a nie tylko głupawe osłony rodem z GoW...z którym zresztą jakoś dziwnie mi się chwilami gra kojarzy, zwłaszcza czajone bieganie i krycie się. Dodatkowo jak ja mam ochotę się zaczaić na chwilę, moje drużynowe tumany rżną naprzód jakby im się tyłki paliły. Siedzieć na du....ach powinni, aż tata pokaże gdzie sprzątać! Wkurzające są tez dla mnie elementy cutscenkowe zastępujące ruch własny przy niektórych przeszkodach....Dają taki super efekt filmowy, który grając zazwyczaj mam w d...ie. Co innego sceny tworzące fabułę, co innego przełażenie przez cholerny płotek... Liczę jeszcze, że to mylne odczucia, bo jak pisałem -nie pograłem długo, nie byłem u siebie. Optymalizacja? Nie wiem, zapomniałem spytać co koleś ma w budzie. Oczy cieszy, uszy też ale....jak chce oglądać i słuchać to film włączam. Ja chcę grać w strzelankę taktyczną, a nie kolejny "interaktywny film na czas prowadzący nas przez fabułę". Trzymam kciuki ale póki co wygląda, że...nie kupię. Dla mnie szok -poprzednie części wręcz zdarłem. Gra się będzie chyba podobać, lecz ciekaw jestem co tzw. zagorzali fani poprzednich odsłon napiszą. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez miron72 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 (edytowane) nie ma o czym pisac. gra jest do [gluteus maximus]. taktyki tutaj nie ma zadnej. mozna oznaczyc cele i kropną je za nas nasi 3ej kompanii. strzelasz, chowasz sie, strzelasz, biegniesz do innej oslony, strzelasz itp. nawet te gadzety typu jakis pseudo dron i ta kulka do oznaczania wrogow nie urozmaicaja rozgrywki. to nie splinter cell, ze zabawki przynosily radosc z zabawy. gra warta moze 19.90zl w kiosku. jestem na NIE. nie zmienie zdania. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez Sarkazm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Czyli mi się nie zdawało.....kolejna po Splinter Cell spindolona seria. Czy naprawdę aż takie zastępy bezmyślnych łażą po ziemi, że co gra to głupsza musi być? Nie no, po tym tytule takiego balasa się nie spodziewałem. Dobrze, że przynajmniej Sniper Elite 2 nie odeszło od podstaw to sobie raz jeszcze podeptam z długa lufą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 ja tez spodziewalem sie zegos lepszego. w dobrego GR nie gralem bardzo dlugo. nie wiem czy ghost recon i tom clancy to nadal to samo, ale co do toma to skonczyl sie na rainbow six. juz jakies lockdowny byly mega kichami. szkoda, ze seria upadla tak nisko. niestety jasne jest ze jezeli chcesz zarobic musisz trafic do szerokiego grona odbiorcow. wszelakie simy to nisza. bo hamburgero-podobne twory lubia jak jest lajtowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Masz racje, jednak naiwnie sądziłem, że coś ocaleje. -zanosi się, że nic. Kumpel u którego grałem dzwoni dziś, bo zostawiłem u niego pendrive'a . Pytam jak gra...P ok.40 minutach odpuścił. "Gorsza kupa niż nowy Max Payne" i zmiana tematu, bo jak pisałeś nie ma o czym gadać. BTW MP3 sprzedałem po kilku dniach i do dziś czuję ulgę. Znowu się nie spytałem na czym to chodziło, wspomniałbym o optymalizacji. Ale porażka, cholernie mi szkoda. Nie była to może seria hardcoreowa w sensie realizmu, lecz jakieś tam taktyczne doznania były przy jednocześnie dużej widowiskowości. Był klimat i faktycznie napięcie. Teraz można sobie wyliczać jak w CoD "raz, daw, trzy będą wrogowie". Dobrze, że murków nastawiali -element taktyczny ratują, bo trzeba wybrać za który hopnąć hehehe Oczywiście jak ktoś w same CofDy gra, Mohy i podobne to nie zrozumie narzekań, bo gra go wysyci jak sarna węża boa ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 24 km jechałeś, żeby zobaczyć jak kumpel pocina na piracie ? :lol2: Przecież z góry wiadomo było czego się spodziewać i, że ta gra będzie miała mało wspólnego z poprzednikami. Albo człowiek nastawi się na coś zupełnie nowego i nie żyje stereotypami albo odpuszcza na starcie. Ja się przekonałem do nowego syndicate mimo, że z pierwowzorem łączy go praktycznie tylko nazwa. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...