Modd Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 24 km jechałeś, żeby zobaczyć jak kumpel pocina na piracie ? :lol2: Przecież z góry wiadomo było czego się spodziewać i, że ta gra będzie miała mało wspólnego z poprzednikami. Albo człowiek nastawi się na coś zupełnie nowego i nie żyje stereotypami albo odpuszcza na starcie. Ja się przekonałem do nowego syndicate mimo, że z pierwowzorem łączy go praktycznie tylko nazwa. No tak, oryginał na pewno będzie lepszy... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 24 km jechałeś, żeby zobaczyć jak kumpel pocina na piracie ? :lol2: A co? To daleko? Robię do około 60 000 rocznie, najmniej około 30 000 więc jakoś radę dałem choć oczy się kleiły i wilki koło auta biegały -w końcu Góry Świętokrzyskie ;) Chciałem zobaczyć, czy się napinać na zakup, a nawet jej mi się kopiować(czyli kraść) by nie chciało -czas też kosztuje, życie zaiwania i szkoda go na takie tytuły.... Przecież z góry wiadomo było czego się spodziewać i, że ta gra będzie miała mało wspólnego z poprzednikami. No cóż Ci odpowiem...chyba ze smutkiem przyznam, że nie mam zdolności parapsychologicznych i często bywałem zaskoczony grami, które z gruntu zamierzałem olać(np. ostatnie dwa Batmany, bez tego Lego hihi, kupiłem i uważam, że są świetne). Dlatego jadąc nie wiedziałem, czy mi się spodoba i nic nie przesądzałem na tyle, by odpuścić próbę własną ;) Albo człowiek nastawi się na coś zupełnie nowego i nie żyje stereotypami albo odpuszcza na starcie. Szkoda, że ta teoria z ludzką naturą ma tak niewiele wspólnego :lol2: A serio to nie wiem skąd Twoje zdziwienie i cynizm? Kumpel dzwoni, mówi "mam to, gram w to", lubię kolesia to podjeżdżam po treningu te kilka mil i sprawdzam, czy na to czekałem -jakie mam wnioski napisałem wyżej. Nikt tu nie zrobił nic nowego -jadąc na wyrobionej marce uprościli zasady, dodali elementy wypróbowane w kasowych hitach i może będzie przebój...ale chyba zginie w tłumie prędzej czy później. Pewnie za ileś tam miesięcy/lat przeczytamy "kolejny graw, to samo, kotlet, skrypty, te same budynki wykorzystali i modele, akcja bez zmian, nie chce im się, to samo co CoD, a CoD ma lepsze...blebleble" . Nie jestem przeciwnikiem zmian ale skoro z symulatorów robią strzelanki, ze skradanek strzelanki, z wyścigów spychanko-strzelanki, z gier taktycznych strzelanki to człowiek się zastanawia, czemu tego nie rozwiążą skalowaniem trudności i nie dadzą np. trybu "ja nimi dowodzę" obok trybu "hurra, goń nas Józek, bo nie zdążysz za murek się schować" :rolleyes: Co ciekawszy tytuł to go muszą uklepać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Wszyscy wiemy że to wina konsol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 W twoim sarkazmie wbrew pozorom jest duzo prawdy :lol: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 a kto im kazal robic gre na konsole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 chec duzych zyskow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) raczej pani o imieniu Chciwość. z reszta wiadomo o co chodzi. lepiej z ta seria to juz chyba nie bedzie. Edytowane 23 Czerwca 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...