Hubert Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Czy Wy tez nie mozecie wysylac smsow na Ere z bramek? ja ani z GG an z innych kitow :evil: tylko mozna na www.era.pl i tam z bramki korzystac,ale chca to glupie haslo i tylko 5 sms/dzien :( cos sie rypie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacAAA Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 niestety juz w chu.. leca, ja wyslalem tego smsa i mam spokoj a dzienne mozna wyslac 10 smsow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Gadu-Gadu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Czy Wy tez nie mozecie wysylac smsow na Ere z bramek? ja ani z GG an z innych kitow Gadu-Gadu :) nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 niom ja nie mogłem ostatnio koledze wysłać:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 niom ja nie mogłem ostatnio koledze wysłać:(niom ja nie mogłem ostatnio koledze wysłać:( prze gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Nie ma to jak Plus :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Nie wiem o co wam biega, ja normalnie moge wysyłać... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 z icq ostatnio wysylalem i dochodzily:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 na ere? jestes pewny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaxs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 nie wie ktoś czasem jak spowrotem zablokować z IDEI smsem żeby nie dało się pisać na mój nr tel kom sms z netu!!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 heh... To juz bym wolal zeby Era zrobila jak Idea- obrazek generowany- przynajmniej sie z GG da obejsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 poecam www.wzone.pl bramka free ale za do dziala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 wyczerpał sie limit :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ten obrazek idei nie przeszkadza,ale wazne,zeby ZAWSZE dzialalo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 na ere? jestes pewny? pewny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 http://www.1rstwap.com + http://semsms.prv.pl/; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 cie problemy z limitami to zobaczcie tą bramke www.bramka.info Ja mialem podobna sytuacje i stamtą (chocć nie zawsze) da sie wysyłać nawet wtedy gdy z gg sie nie da. W ogóle gg do smsów jest cienkie jak nogi pająka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 i qpa, zadna z bramek niedziala lacznie z wysylaniem przez icq, widocznie wczesniej dalo sie wyslac bo normalnie bramka dzialala, wogle ta era przesadza, hamowe niemala odwala z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 i qpa, zadna z bramek niedziala lacznie z wysylaniem przez icq, widocznie wczesniej dalo sie wyslac bo normalnie bramka dzialala, wogle ta era przesadza, hamowe niemala odwala z tym fakt, przed chwila patrzylem i zeczywiscie juz nie dochodza:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 no ja tez nie mohe niestety na era i nawet platnew bramki nie chca dzialac.... kurcze co sie niby moglo stac? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 pytacie co sie stalo?? ja wiem, era wprowadzila platna bramke sms :D niewierzycie, mowie prawde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 pytacie co sie stalo?? ja wiem, era wprowadzila platna bramke sms :D niewierzycie, mowie prawde ech... czasem juz przesadzaja z tymi zabezpieczeniami:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 http://www.1rstwap.com + http://semsms.prv.pl/; zgadza sie jak nbarazie dziala bez problemu polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...