InFiNiTi Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Witam Mam Problem Od Pewnego Czasu Jestem W Stanie Zobaczyć Na Własne Oczy Odświeżanie Monitora Lataja Mi Takie Paski Od Góry Do Dołu Zmieniałem Już Czestotliwość Odswieżania Obecnie mam 75Hz zmieniłem na 60Hz i jest to samo a nawet Gorzej prosze o pomoc Monitor To:LG W1942S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teneo Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) Podaj więcej informacji, a zwłaszcza jaką masz kartę grafiki, procesor ,płytę. Czy robisz OC. Czy masz najnowsze sterowniki.Jaka jest temperatura karty graficznej. Albo podłącz inny monitor ( pożycz go albo zanieś pecet do kumpla) i sprawdź. Edytowane 19 Marca 2010 przez teneo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InFiNiTi Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 phenom II 550 3.1@3.6 ASRock M3A780GXH Geforte GTS 250 Oc tylko procka sterowniki najnowsze. Temperatura Grafiki 57 Tak To Podłączałem innya grafike do kompa i nadal to samo spróbuje podpiąc 2 monitor CRT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 "Takie paski" to bardzo mało precyzyjne określenie, gdzie kiedy? na pulpicie systemu ? w grach? filmach? Tip#1:Być może to uboczne efekty wyłączenia synchronizacji pionowej, włącz/wymuś w sterownikach NV włączenie VSYNC - synchronizacji pionowej: Panel Sterowania NVIDIA->Zarządzanie ustawieniami 3D->Synchronizacja pionowa->wymuś włączenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InFiNiTi Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 cały czas czy to na pulpicie czy w grze czy w filmie poprostu jestem w statnie zobaczyć jak odświeża mi się ekran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...