Negan Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Witam, Zakupiłem ten odtwarzacz po dość niskiej cenie, zadowolony rozpakowałem pudło, podłączyłem do kompa pod USB, aby wrzucić kawałki, a tu klops... Windows Update nie ma w bazie driverów do niego i Seven odwraca się dupą. Wchodzę na stronę Della, a tam średniowiecze, bo sterowniki są tylko pod Windowsa 2000 i XP. Czy ktoś wie jak można rozwiązać ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 A probowales tych od XP? ;) Oczywiscie, jesli masz 64-bitowy system, to [gluteus maximus], jedyne, co Ci pozostaje, to XP mode i wgranie sterownikow tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negan Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 od XP nie instalują się, przy 94% wywala jakiś błąd. Mam Sevena 64 bitowego ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 A możesz w opcjach odtwarzacza może zmienić tryb pracy USB? Spróbuj przełączyć tryb jeśli masz możliwość, może zadziała ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negan Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Nie ma w opcjach takiego ustawienia j/w :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 No to zostaje Ci XP mode. Znajomy zmusil w ten sposob skaner do wspolpracy, wiec jest szansa, ze sie uda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negan Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 A jak uruchomić ten XP Mode? Zdaje mi się, że w Sevenie Home Premium nie ma tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 A tam, nie ma :P Workaround to Install Windows XP Mode in Windows 7 Home Premium and Home Basic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...