pawelec_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Mam pytanie czy nie znacie przypadkiem jakiegoś programu do robienia bitów, melodji, i składania tego(mogą być oddzielne programy, aby był jeden format) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Future Beat 3D jest dość fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 zerknij na ta strone http://www.propellerheads.se/ oni maja fajne produkty - bawilem sie tylko ReBirth'em ale jak widze maja i inne programiki - pewnie wszystkie zapisuja pliki do tego samego formatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 benek.......zgadza sie polecam rebirtha duzo czasu spedziem nad tym programem jest naprawde bardzo doby zreszta wejdz na srone ktora masz wyzej a napewno si eniezawiedziesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 a teraz mi powiedzcie jak sie obsluguje tego rebirtha bo tu jest tyle guziczkow ze nie wiem na ktory klikac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ja bym polecil Fruity LoOpS np. w wersji 3.56. Poszukaj na KaZaA - napewno znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ja bym polecil Fruity LoOpS np. w wersji 3.56. Poszukaj na KaZaA - napewno znajdziesz. hehe :) mam go :) jest swietny :) a do tego kolega dal mi z 100 tys sampli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ja bym polecil Fruity LoOpS np. w wersji 3.56. Poszukaj na KaZaA - napewno znajdziesz. hehe :) mam go :) jest swietny :) a do tego kolega dal mi z 100 tys sampli :P Ta, tez go mam :) Jeszcze go do konca nie rozgryzlem, ale wydaje sie fajny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ja bym polecil Fruity LoOpS np. w wersji 3.56. Poszukaj na KaZaA - napewno znajdziesz. hehe :) mam go :) jest swietny :) a do tego kolega dal mi z 100 tys sampli :P Ta, tez go mam :) Jeszcze go do konca nie rozgryzlem, ale wydaje sie fajny :P a co tu rozgryzc ;) wrzucasz sample do glownego okienka, klikasz play i bit gotowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ja bym polecil Fruity LoOpS np. w wersji 3.56. Poszukaj na KaZaA - napewno znajdziesz. hehe :) mam go :) jest swietny :) a do tego kolega dal mi z 100 tys sampli :P Ta, tez go mam :) Jeszcze go do konca nie rozgryzlem, ale wydaje sie fajny :P a co tu rozgryzc ;) wrzucasz sample do glownego okienka, klikasz play i bit gotowy :P W sumie... :wink: Chodzilo mi o to, ze jakos nie moge znalezc czasu zeby sie nim pobawic :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...