Skocz do zawartości
iLLi

Płyta Główna siadla

Rekomendowane odpowiedzi

2 Lata temu jak wróciłem z anglii kupiłem sobie kompa.

Konfiguracja:

Asus Strker Extreme

Intel Quad 6600

Geil 2x1gb Black Dragon 800mhz

EVGA Geforce 8800 GTX AC3 OC

Seagate 500gb

Po roku czasu w styczniu 2009 padł mi Ten Asus Striker Extreme, w serwisie po 2 tyg wysłali mi jakąś bardzo słaba płyte główna, wyśmiałem ich więc mi oddali 800zł bo za tyle ją kupiłem wtedy, dodałem sobie 150zł i za 950zł kupiłem Asus Striker II Formuła i teraz wczoraj znów mi padła, ta sama awaria ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m komputer: działa wszystko ale nie włącza sie, bios nie załapuje, na kontrolce pisze CPU INIT, chodzi o to że procesor sie nie włącza, tak samo było z płyta Asus Striker Extreme. Oddałem na gwarancje i teraz problem raczej nie oddadzą mi nic dobrego więc zarządam 950zł, co sądzicie co mam teraz zrobić z tą kwotą zależy mi na dużej ilości fanów no i żeby była rewelacyjna.

Kase mogę tylko wydać w danym sklepie, i muszę wszystko wydać niestety.

Edytowane przez iLLi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chieftec 560W

Jak przepłacam? raz kupiłem za 800zl po roku 150zl dałem to wychodzi 950zł w sumie, jak mi nie wymienią płyty lub nie naprawią, to mam tyle na wydanie w ich sklepie. Więc co można zrobić?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jeśli 20% wydanej kwoty idzie do sprzedawcy to co mieli Ci powiedzieć? Jeśli nie naprawią ani nie wymienią a mimo to uznają reklamację to należy się zwrot gotówki. Gotówki w formie banknotów NBP, je możesz wydawać gdzie Ci się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam z ciekawości założyłem temat podobny a na twoim miejscu to jak bym dostał za płytę 950 zł to bym sie nie zastanawiał przeniósł sie od razu na platforme AM3 a procka i ram opylił i kupił prockiem AMD Phenom II X4 965 Black Edition C3 do tego płytka i ram i tyle pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi