Finchy Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 witam. mam pewien problem z moim koszykiem of Fryzjera. jest on pęknięty w miejscu gwintu, który trzyma cały radiator. próbowałem go skleić, ale z racji swojej wagi po prostu pękł na nowo. co prawda komp nie zawiesza się, ale w IDLU ma 55*C -_- w stresie jakieś 65*C (chodzi na stockowych ustawieniach). Nie wiem co z tym zrobić, bo nie mam kasy na nowy radiator. może ktoś na forum ma na sprzedaż koszyk od Freezera pod LGA775? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Może takie coś?. Możesz też podkleić blachę z gwintowanym otworem i przykręcić śrubką z gwintem metrycznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 tyle że nie wiem czy na rozstaw będzie dobre, a kleić i chałturzyć nie chce mi się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...