krk Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Witam Mam pytanie na jakie chłodzenie zmienić boxowe z Athlona II X4 620 s AM3 płyta Główna ASUS M4A785TD-V EVO. Kwota jaką mogę przeznaczyć na chłodzenie CPU to 100zł na oku mam Arctic Cooling FREEZER 7 PRO R2 • Sklep Komputerowy ProLine.pl Wrocław lub Chłodzenie CPU Scythe SCKTN-3000 - CPU - ram.net.pl Co będzie bardziej ciche i wydajniejsze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) silentium pc spartan Można w nim bezproblemowo wymieniać wentylator, i dlatego wolałbym jego zamiast fryzjera. Jeśli do obudowy wejdzie tower z wentylatorem 120mm to takiego szukaj używanego, np karakorum. Edytowane 21 Marca 2010 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Ewentualnie z 90-tek możesz wziąć jeszcze CM Hyper TX3 lub Auras Wave. Tu masz test. // Ale tego drugiego widzę że już raczej nigdzie nie znajdziesz. Edytowane 22 Marca 2010 przez kamail86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krk Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Dzięki już zamówiłem SilentiumPC Spartan HE923 mam nadzieję, że dobrze wybrałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...