JaJeCkO Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 (edytowane) Witam. Mam problem ze swoim kompem, a mianowicie polega ona tym ze ze mam ograniczone połączenie lokalne foto niżej. co objawia sie tym ze nie zawsze po starcie sytemu nie chodzi mi internet. i tu jest problem jak zrobić zeby to połączenie nie było ograniczone. Edytowane 20 Marca 2010 przez JaJeCkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Podaj więcej danych. Chociażby to czy korzystasz z DHCP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJeCkO Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Chociażby to czy korzystasz z DHCP. ni umiem ci odpowiedzieć na to pytanie - nie za bradzo znam sie na kompach jak to sprawdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 (edytowane) Wejdź we właściwości połączenia i wybierz właściwości TCP/IP v4. Pokaż też wynik polecenia ipconfig /all To polecenie uruchom z wiersza poleceń - Start --> Uruchom --> cmd + [ENTER] Edytowane 20 Marca 2010 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJeCkO Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Dj_AnT weź może napisz (jak będziesz miał czas) na gg 9531013 będzie szybciej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...