kub3n Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 czesc po ostatnim, nieskonczonym projekcie udalo mi sie namowic Oskalibera zeby zamowil u mnie fc jest to pierwszy skonczony projekt. Mam nadzieje ze uklad bedzie sie spisywal a Oskaliber nie zaluje decyzji. sprężarka - Sanyo C-1RV137H11AA skraplacz - ~1,5kW + 4 mocne smigla 120mm Evap - stepper mojej produkcji XV - 0,8mm kapilara Linia ssąca - 100cm flex Czynnik chłodniczy - R507 Podstawa - drewniana płyta Inne - SLHX 240w load - (-40)c* w temp pokojowej. ~20c* pzodrowienia! btw w domu niezłe graciki witają wiec jakby ktos cos chcial... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 zaworek od ssania :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3n Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 haha no chlopie jest i on :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Nad zapinka przy ssacej izolacja jest nierowno, filtr bez podporki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 haha no chlopie jest i on :lol2: chodzilo o umieszczenie go z tej perspektywy wyglada jak bybył poza obrysem postawy, nawet jesli bedzie w obrysie to mozna go łatwo uszkodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3n Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 aa no przeciez wiem o co chodzilo zaworek od ssania :lol2:kto by sie nie domyslil :lol2: to nie jest sprzet ktory tarza się w piwnicy a pewnego rodzaju ozdóbka która ma chłodzić i o którą sie dba, przynajmniej w przypadku klienta :P wiec o uszkodzenia nie trzeba sie obawiac @ryba po co ta podpórka? całkiem fajna ozdoba przyznam, ale jakie racjonalne znaczenie ma jej brak? co do otuliny - przpraszam sensei postaram sie to poprawic nastepnym razem :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Jak na pierwszy raz nie wyglada zle, ale jeszcze troche FCtowego rzemiosła się musisz poduczyc :) . Widze sprezarke przykrecona na wkrety,ojjjjj zeby sie nie urwala podczas wysylki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Zdjęcia były robione już u mnie, więc jak widać się nie urwała ;) Jakby ktoś chciał więcej fot: http://www.uoclan.com/oska/oc-stuff/fc/ Edytowane 22 Marca 2010 przez Oskaliber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 . Widze sprezarke przykrecona na wkrety,ojjjjj zeby sie nie urwala podczas wysylki. LOL :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3n Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 LOL :blink: sory ninja :lol: @piotres miałem pod ręką wkręty i je zastosowałem, trzymało solidnie przez cały miesiąc jaki trzymałem złożony układ i na koniec nie zaobserwowałem żadnych luzów - wkręt długi i szeroki, ale przyznam śruba z nakrętką dużo bardziej pro się prezentuje i w ekstremalnych warunkach napewno dużo solidniej trzyma sprezarke na podstawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Schludny układzik :) Czekam teraz na jakieś wyniczki z jego użyciem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 LOL :blink: Wiadomo ze jak FC stoi na stole to nic sie nie dzieje z tak zamocowana sprezarka, ale podczas wysylki co innego .. Nie wiem czy widziales LD kiedys pokazywal foto jak GLS tak dojeb** paczce z SS ze sprezarka sie urwala mimo ze byla przykrecona na sruby :lol2: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) LD jest troche jak nasz narodowy krol AC ;) watpliwa jakosc w kazdym calu. Edytowane 20 Lutego 2011 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...