Lqge Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Ponad 120 pkt. wpłynęło, świetne wyniki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Malymi krokami do 200k w 03 :rolleyes: Troche dziwne, ze do 03 i 05 cpu smigal z mniejszym taktowaniem, niz do 06. Jakis okazjonalny 01 sie nie przewinal ? No i oczywiscie gratki Panowie ;) no te 03/05 musze dopracowac, ale cos na 7 jest kaprysnie, nie tak jak na XP.... 01 to raczej nie 7 i Gulf ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 dajecie rade :) nie dziwię się 3dm03 chyba najbardziej kapryśny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Heh miód i malina :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Rewelacyjne wyniki! Vantage to juz w ogole nie mamy o czym mowic. Jak to zostalo kiedys przez jednego komentatora sportowego powiedziane: "let's go home, it's over" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Jedzie do mnie trzeci dewar ;) 70L na raz to malo. 4 refki... albo nie, co ja gadam, 4x Lightning!:blink: We will see lady's ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Jedzie do mnie trzeci dewar ;) 70L na raz to malo. 4 refki... albo nie, co ja gadam, 4x Lightning!:blink: We will see lady's ... to jeszcze krzeslo sciagnij do benchroomu jakies. Wkurza mnie juz nalewanie "z nogi" przy prawie pustym dewarze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Interista Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 :o Jakie wyniki :D widać, że naprawdę to umiecie i lubicie :DD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 gratulacje 7 miejsca, cieszy taki widok:) a jak zobaczyłem 2006 to zbierałem szczenę z podłogi, tym większy szacun ze zrobiłeś to na 2 kartach a nie 3, a to tylko rodzi nadzieje na jeszcze bardziej zwalający wynik:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) Prosze zapiac pasy.... ;) Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez KUBA TM 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...