Tanito Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) Witam. Ostatnio mama zwiększyła internet w Dialnet (Dialog) z 2mb/s na 4mb/s (weekendy 8mb/s) Jeszcze windows XP i wszystko działało ok . Ściągałem torrenta ok. 600kb/s transfer filmiki też ok. Potem przeinstalowałem na Windowsa 7 i, gdy chcę oglądnąć filmik na yt/wrzuta/smog itp. strasznie wolno buferują się filmik i strony jakby się wolno wczytywały. Sterowników do karty sieciowej nie instalowałem - zainstalowały się same . Może być to wina windowsa 7 ?? Nie chce mi się w sumie w to wierzyć.. może instalacja sterowników powinna pomóc,bądź od czego to zależy? Patrzyłem na speed test i mam w chwili obecnej 8mb/s . Torrentów jeszcze nie ściągałem, ale pewnie będzie jak wcześniej 500-600kb/s tylko te cholerne filmiki ;/ od czego to może zależeć? Bardzo proszę o pomoc :( PS . Router Linksys . ; ] U mojej siostry na lapku hula, aż miło ; / (VISTA) Edytowane 21 Marca 2010 przez Tanito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...