BinoKomputer Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Witam! Parę godzin robiłem prezentacje, dość ważna. Kiedy już zrobiłem chciałem wrzucić na serwer. Podczas wrzucania zaciął się komputer. U siebie nie mogę otworzyć tejże prezentacji. Czy da się ją jakoś odzyskać? Próbowałem jakimś programem od Microsoftu ale odzyskałem tylko zdjęcia. Komunikat po otwarciu PowerPointa: Program PowerPoint nie może odczytać konspektu:(ścieżka pliku). Dla tego typu plików nie zainstalowano konwertera. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Skoro chciałeś wrzucić na serwer, to zapewne plik musiał być zapisany. Wrzucanie na serwer nie mogło (tzn nie powinno) uszkodzić pliku na dysku. Jest więc opcja, że zapisując plik trafiłeś na walnięty sektor na dysku i stąd zacięcie przy kopiowaniu na serwer. Pobierz program HD Tune (żadna wersja Pro), zrób w nim testy i pokaż screena z 4 znajdujących się w nim zakładek. Nie zapisuj niczego na partycję, na której znajdował się plik. Jeśli jest to partycja C, to wyłącz natychmiast kompa - nie usuwaj, nie kopiuj, nie instaluj i nie zapisuj niczego. Idź do kumpla, podłącz dysk u niego i zapuść jakiś program do odzyskiwania danych - w Sieci jest ich dużo, zarówno darmówki jak i wersje testowe czy pełne wersje. Zacznij od programu Recuva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...