rafalwolek Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Witam mam takie pytanie odnosnie chlodzenia CPU, a wiec posiadam chlodzenie Arctic Cooling Freezer Extreme rev.2 i zastanawiam sie nad zmiana na cos lepszego np: Cooling.pl : Prolimatech Mega Shadow LGA775/1156/1366 [PRT005] - 299.00PLN Cooling.pl : Cogage Arrow [CG02] - 289.01PLN tylko teraz takie pytanie ile temperatury mogą się różnic pomiędzy moim chłodzeniem i którymś z tym i co będzie dobrym wyborem w okolicach 350zl??czy jest w ogóle sens wymieniać chłodzenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Za 350zł to można już nad WC pomyśleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalwolek Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Nad wc, sie zastanawiałem ale to już jest większa suma do wydania i takich aż funduszy nie mam, a z drugiej strony wolałbym jednak zeby całe chłodzenie znajdowało sie w budzie..tylko nie wiem co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Prolimatech Megahalems :: PCLab.pl Tu masz test Prolimatech Megahalems - to widocznie ten sam model, bo wyglądem się nie różnią. Niestety nie ma porównania z Cogage, ale jest cała masa innych bardzo wydajnych konstrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfascik Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Mega Shadow to to samo co Megahalems tylko w wersji black :] wiec za tą samą cenę można mieć jeszcze śmigiełko zamiast czarnego coolera ;p Na egiełdzie miałeś porównanie Prolimatecha i Zalmana, które są interesujące w stosunku do fryzjera :] A gdzieś już tu na forum ktoś chyba porównywał Cogage z Proli~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalwolek Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Właśnie znalazłem taki teścik radiatorkow i z tego co widze to cogage arrow nie wypada zle, tylko widze ze jest problem z wysokimi radiatorami w pamięciach RAM, gdyż ich nie zmieścimy, ale mnie raczej to nie tyczy bo mam standardowe ramy... wiec to chyba bedzie dobry wybór???Jak myślicie?? Recenzja - COGAGE ARROW I THERMALRIGHT VENOMOUS-X - FrazPC.pl - Twój Vortal Technologiczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...