Fog Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) Od jakiegos czasu nekaja mnie resety kompa. Nie wyglada to na zasilacz, bo nie pod obciazeniem tylko czasem na www albo i calkiem w idlu, ram tez sprawdzilem, niestety proca i plyty narazie nie mam jak. Dzisiaj dokonalem przlowmowego odkrycia:) Komp resetuje sie rowniotko co 2 godziny, o rownej godzinie tj. np 19,21,23... Ma ktos jakis pomysl o co moze chodzic? Dodam, ze nic nie zmienialem w kompie, system stawiany na nowo nie pomogl. Prosze o jakas pomoc, bo walcze z tym juz od dawna i sprawdzilem naprawde wszystkie nawet naglupsze rzeczy jak: troche walniety livebox, niedawno zalana klawiatura, listwy, kable itd. Chodzi o komputer z sygnatury. Edytowane 21 Marca 2010 przez Fog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 jaki system? nie przypadkiem win7 RC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Wielkie dzieki!!! Rzeczywiscie mam 7rc, wiec na pewno stad resety. Przeinstalowalem system pare razy, wiec go wykluczylem, ale nie pomyslalem, ze rc sam w sobie moze byc problemem:) Prosze zamknac temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...