bodziopwa Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 na serio aby ustawiłem na 3.0GHZ zapisałem zmiany i tyle i było 3.0 serio. a czemu nie chce ci się wierzyć w to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 W jakiej zakładce biosu to zmieniałeś i jak się ta wartość nazywała którą zmieniałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziopwa Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 w zakładce Cell Menu,wartość była 2800 i zmieniłem na 3015. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 No to masz naprawdę dupny bios. Normalnie to pole to tylko informacja ile wynosi/będzie wynosić taktowanie. Ty potrafisz to zmienić. Nie potrafisz zmienić za to żadnej innej wartości. Faktycznie powinieneś zaktualizować bios jak wyżej radzono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziopwa Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 nie potrafię zmienić bo mam wszystkie opcje poblokowane.chyba racja bios zaktualizować trzeba a może to jest wina płyta nadaje się ona do kręcenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...