zloman Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Podkręciłem procesor i nie widać tego w moj komputer wlasciwosci widać np że w cpu-z jest podkrecone z 3000 mhz do 3200 ale np w moj komputer wlasciwosci nadal pisze 3.0 wie ktos jak to naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Tak? :lol2: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloman Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) no i co to ma byc pamiętam na starym kompie coś musiałem w biosie przestawić i pozniej pokazywalo ale teraz nie pamietam co Edytowane 22 Marca 2010 przez zloman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Rozwiązanie na miarę problemu :) Po podkręcaniu ważna jest stabilność oraz wzrost wydajności. To co wyświetla jakaś zakładka jest nie istotne. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloman Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 o tym to ja wiem ale chce poprostu żeby było widaćładniej to wygląda ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrowq Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 o tym to ja wiem ale chce poprostu żeby było widaćładniej to wygląda ;p No naprawdę człowieku jak z takimi problemami walisz na forum to powodzenia w życiu życzę... odp w #2 poście masz. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloman Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 jak bym miał odp to bym sie już nie udzielał a ty nie nabijaj postów .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 A na cholerę miało by tam być napisane coś innego? Chcesz podkręcić procka czy mieć tam inny napis? Skoro CPU-Z pokazuje, że jest podkręcony, to znaczy że jest podkręcony. To, co jest napisane na tamtej zakładce nie jest Ci potrzebne ani do wydajności, ani do szczęścia. I tak nikt tam nie zagląda i nikt nie szanuje tej zakładki przy chwaleniu się osiągnięciami. To jest tylko zakładka czysto informacyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...