neomagnet Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Witam, Znajomy mi ostatnio powiedział o pewnym dziwnym algorytmie (on powiedział logarytm tylko coś mi to nie pasuje....) według, którego można wyliczyć jakie słowo ktoś napisał na kartce. Z tego co mówił to polega to na rozpisaniu liczb (nie wiem w jakim układzie) od 1 do 9 i na ich podstawie można sprawdzić jakie słowo ktoś napisał na kartce, którą np pogniótł, żeby nie można było odczytać. Bardzo mnie to zaciekawiło. Nawet się z kumplem założyłem o stówe, że mu się nie uda (tylko po to żeby to widzieć), ale stwierdził że to za duże ryzyko i nie wiem czy ściemniał czy nie. Gdyby ktoś znał coś takiego to byłbym wdzięczny za niekierowanie bo bardzo mnie takie rzeczy interesują. PS. Jakieś inne czy podobne sztuczki też chętnie bym poznał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 To jest niemożliwe. Zastanawia mnie jak mogłeś w coś takiego uwierzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 No właśnie nie mogłem dlatego chciałem się nawet założyć, koleś sprawiał wrażenie jakby święcie wierzył w to co mówi. A temat założyłem bo ciekawią mnie takie rzeczy i myślałem, że może jednak jest coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...