MarekH1964 Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Witam. Mam takie pytanko...posiadam pł główną MSI p6n sli-fi..dokładnie model 7350. Czy ktoś może sprawdzał na tej mobo procki z seri PDC E6xxx i nowe Celerony E3xxx ? Ostatni bios to v 2.7...oficjalnego wsparcia niby nie ma .... w każdym bądź razie na stronie MSI o tym cicho jest. Z góry dzięki za jakieś info w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 wg supportu MSI płyta obsługuje procesory w technologii 45nm serii 5, 7, 8, od biosu 2.6 ... jeżeli je obsługuje to obsłuży i serię 6 bo tam nic nowego nie ma... ew nie rozpozna procesora z nazwy i to wszystko... choć podobno zdarza się ze te płyty (pojedyncze egzemplarze) nie chcą w ogóle pracować z procami 45nm pomimo nowego biosu... w każdym razie gdzieś mi mignął taki temat na sieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekH1964 Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Dzięki Gerlath za odzew...właśnie obawiam się tych znaków zapytania..podobno itd...a nóż nie pójdzie..albo będzie chodził jakby chciał a nie mógł..albo może płyta wcale nie wstanie.... Zobaczymy..może się ktoś odezwie kto fizycznie zapodał któryś z tych procków na tę mobo...:) Swoją drogą MSI mogłoby odświeżyć biosy na co niektórych swoich płytach pod 775 skoro jeszcze procki wychodzą na tę podstawkę..pewnie już są to ostatki ale zawsze..a nie kładą tzw laskę ;) Edytowane 22 Marca 2010 przez MarekH1964 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekH1964 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Temat do zamknięcia.... Zakupiłem Q6600 ...z tym nie będę miał problemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...